szerző:
hvg.hu

Jude Law annyira lerészegedett egy belvárosi szórakozóhelyen, hogy egy videofelvétel tanúsága szerint többször is megcsókolta a magyar modellt, Zimány Lindát, akivel végül egy taxival távoztak a helyről.

Mint arról az Origo beszámolt: a Budapesten forgató brit filmsztár, Jude Law kedd este a Gozsdu-udvarban szórakozott egy társasággal. A színészről már eddig is tudtuk, hogy nem fél a rajongóitól és szívesen beszélget bárkivel, arra azonban nem számíthattunk, hogy egy videofelvétel is azt fogja tanúsítani, hogy a háromgyerekes apa, láthatóan a végletekig ittas állapotban, megölelgeti, sőt: többször meg is csókolja a magyar modellt, Zimány Lindát.

Az oxox.hu videofelvételén az látható, hogy a színész mellől nem tágít a modell, de sokáig tétlenül figyeli a szemét kinyitni sem tudó, dűlöngélő világsztárt, aki a végén megelégeli a semmittevést, és majdnem feldönti Zimányt. A lap azt írja, együtt távozott a modellel a szórakozóhelyről, egy taxiba ülve. A színész szerelme, Ruth Wilson csupán pár napja érkezett Budapestre – teszik hozzá. Az este további részeiről nincs tudomásunk.

©