szerző:
MTI

Háromféle zenei stílussal készülnek az augusztus 5-én kezdődő riói olimpia eredményhirdetéseire a szervezők.

Az érmek átadása közben hallható zene a sportág stílusától függ, a szervezők így akarnak közvetlenséget biztosítani a ceremóniáknak.

Christy Nicolay producer példaként elmondta, hogy a vívó- és a lovasversenyek után klasszikus zene, az újabb és fiatalabb sportágak, például a BMX és a strandröplabda után funky, a kosárlabdadöntők után pedig popzene szól majd.

Az eredményhirdetések alatt minden alkalommal 45 másodperces zenei részletek csendülnek fel a brazíliai ötkarikás játékokon.

"Ez az első alkalom, hogy három különböző stílusa lesz az éremátadásnak. Ez a nyolcadik olimpiám, és ennek a kivitelezését mindig is tervezgettem. A zene Brazíliában csodálatos, ez pedig egy nagyszerű lehetőség, hogy mindezt megmutassuk" – mondta Nicolay.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!