szerző:
hvg.hu

A 30. perctől emberelőnyben játszott a portugál válogatott a vasárnap esti világbajnoki selejtezőn, miután Priskin Tamást a játékvezető könyöklésért azonnal, piros lappal kiállította.

A magyar támadó egy hátraadott labdát igyekezett fejjel megszelidíteni, bal könyökével pedig hátrasújtott, épp a mögötte a levegőbe emelkedő Pepe arcába. Bár Priskin tiltakozott, a portugál felrepedt szemöldöke egyértelmű szabálytalanságról tanúskodott. 

A Ferencváros középpályása hétfő hajnalban angol nyelvű Instagram-üzenetben követte meg az ellenfél védőjét.

"Szeretnék bocsánatot kérni Pepétől, de nem volt szándékos, amit tettem. A labdát néztem, nem láttam őt magam mögött. Sajnálom, ha fájdalmat okoztam neki és a szurkolóinak, szeretném az elnézésüket kérni. A legjobbakat kívánom neki, a portugál válogatottnak és a klubjának."

(via nso.hu)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Sport

Vereség, de nem kínos - Magyarország-Portugália: 0-1

A közönség megint elfelejtett valamit az Andorra elleni bukásból - a magyar válogatott szempontjából ez az egyetlen pozitívuma a Portugália elleni vasárnap esti vb-selejtezőnek. Bernd Storck csapata ugyanis rokonszenvesen küzdött, ám végül 1-0-ra kikapott az esélyesebb (de nem túl jól játszó) ellenfelektől. Ráadásul két buta sárgalap és egy kiállítás miatt három alapembere nem is játszhat majd novemberben Svájc ellen.