szerző:
hvg.hu

A 30. perctől emberelőnyben játszott a portugál válogatott a vasárnap esti világbajnoki selejtezőn, miután Priskin Tamást a játékvezető könyöklésért azonnal, piros lappal kiállította.

A magyar támadó egy hátraadott labdát igyekezett fejjel megszelidíteni, bal könyökével pedig hátrasújtott, épp a mögötte a levegőbe emelkedő Pepe arcába. Bár Priskin tiltakozott, a portugál felrepedt szemöldöke egyértelmű szabálytalanságról tanúskodott. 

A Ferencváros középpályása hétfő hajnalban angol nyelvű Instagram-üzenetben követte meg az ellenfél védőjét.

"Szeretnék bocsánatot kérni Pepétől, de nem volt szándékos, amit tettem. A labdát néztem, nem láttam őt magam mögött. Sajnálom, ha fájdalmat okoztam neki és a szurkolóinak, szeretném az elnézésüket kérni. A legjobbakat kívánom neki, a portugál válogatottnak és a klubjának."

(via nso.hu)

hvg.hu Sport

Vereség, de nem kínos - Magyarország-Portugália: 0-1

A közönség megint elfelejtett valamit az Andorra elleni bukásból - a magyar válogatott szempontjából ez az egyetlen pozitívuma a Portugália elleni vasárnap esti vb-selejtezőnek. Bernd Storck csapata ugyanis rokonszenvesen küzdött, ám végül 1-0-ra kikapott az esélyesebb (de nem túl jól játszó) ellenfelektől. Ráadásul két buta sárgalap és egy kiállítás miatt három alapembere nem is játszhat majd novemberben Svájc ellen.