Eddig minden facebookozónak megvolt a lehetősége, hogy elbújhasson: létezett olyan beállítás, hogy ha valaki, aki nem ismerősünk, rákeres a nevünkre a közösségi oldalon, akkor profilunk ne tűnjön fel a találati listában. A Facebook azonban - valószínűleg
a héten bemutatott Graph Search-ben rejlő lehetőségek fejlesztése érdekében
- nemrég kikapcsolta ezt a lehetőséget.
Az
nyilatkozó Facebook-munkatárs szerint még decemberben távolították el ezt az adatvédelmi beállítást. A cég nem jelentette be külön a funkció nyugdíjazását, csak
nyomán figyeltek fel rá
a felhasználási feltételeket figyelmesebben olvasók
.