szerző:
hvg.hu

Számos hasznos szolgáltatást tartalmaz az alábbi, valóban teljes körű időjárás-jelző app.

Az iPhone-ra és androidos készülékekre is letölthető Morecast Free Premium Weather nevű időjárás-jelentő app nem csak a nevében „prémium”, meglepően sokoldalú. 28 ezer időjárásjelző állomás adataira támaszkodva a felhasználó aktuális pozíciójának megfelelő legfrissebb és legpontosabb időjárási adatokat szolgáltatja.

Órás bontásban láthatjuk az időjárás-előrejelzést, Doppler-radarképen a csapadék alakulását, és még hóvihar-analízist is kérhetünk. Van navigáció közbeni időjárás-jelentés is, ami igazán hasznos lehet egy-egy utazás során.

100 ezer helyszín webkameráinak élő képein nézhetjük a különböző helyek aktuális időjárását, és összehasonlíthatjuk azt is, hogy milyen az idő két különböző városban.

Összességében egy roppant sokoldalú időjárás-jelentőről van szó, és mivel ingyenes ott a helye az androidos eszközökön. Mindenesetre több mint ötmillióan már bizalmat szavaztak neki.

Ha máskor is tudni szeretne a legjobb alkalmazásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!