szerző:
hvg.hu

Már csak holnapig él a Microsoft ajánlata, amelyben visszaállítja a korábban elvett ingyen OneDrive-tárhelyet.

Talán emlékeznek még arra, hogy mekkora felháborodást váltott ki a Microsoft novemberi bejelentése, amely szerint az addig elérhető 15 GB-nyi ingyen OneDrive-tárhelyet a harmadára csökkenti. Szerencsére a redmondiak később engedtek a felhasználói nyomásnak, és visszaállították a 15 GB-ot.

©

Mindez azonban nem automatikus (van "apróbetűs" rész is), a felhasználónak meg kell erősítenie, hogy élni kíván az ajánlattal, szeretné visszakapni az elvett 10 GB-ot és még hozzá 0 15 GB-nyi kamera bónuszt. A megerősítés lehetősége a holnapi nappal (január 31.) lejár, így aki ezt elfelejti, annak be kell érnie az 5 GB tárhellyel.

Ha még nem tette volna meg, ezt a linket követve tud nyilatkozni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!