szerző:
hvg.hu

A múlt nyáron felkerült harang ikon mellé hamarosan egy újabb gomb is kerül a YouTube appba.

Attól függően, hogy hány YouTube-csatornára iratkozott fel valaki, engedélyezi vagy tiltja az értesítéseket, amelyek akkor jönnek, ha egy új videót töltöttek fel a csatornára. Egy ilyen értesítés vitathatatlanul hasznos lehet, azonban ha éppen nincs időnk megnézni a videót, elvileg feledésbe is merülhet.

Ezt a gondot orvosolhatja egy változás a YouTube appban, egy új gomb, amely a tavaly nyáron debütált harang ikon mellett tűnik majd fel – adta hírül az Android Police.

©

Az új funkció azt is figyelembe veszi, hogy esetleg elfoglaltak vagyunk, így egy egyszerű elutasítás helyett ezzel a Watch Later nevű gombbal gondoskodhatunk arról, hogy a videó egy listára kerüljön, s ha később visszatérünk ehhez a listához, láthatjuk, milyen filmecskéket nem láttunk még.

Ez a változás a szerveroldalt érinti, így a felhasználónak semmi dolga vele (tehát nem kell frissítenie az appot), csak várnia kell arra, hogy megjelenjen az appban az új Watch Later gomb.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!