szerző:
hvg.hu

A Google egyik szoftvermérnöke vásárolt pár hozzávalót, készített egy Android alapú felhasználói felületet, majd egy tükörhöz csatlakoztatta. Az eredményt sokan elfogadnák a fürdőszobájukban.

Max Braun a blogján mutatta be, hogy szabadidejében olyan okostükröt fejlesztett, amely a fürdőszobájában készülődés közben minden fontos információt megjelenít.

©

A tükör mutatja az időt, az időjárást és a legfontosabb híreket. Az egészben az a legérdekesebb, hogy a bejegyzésében felsorolta azt a pár, bárki által beszerezhető kelléket, ami a tükör okosításához kellett. Persze senkinek se ajánljuk, hogy gondolkodás nélkül megrendelje őket, hiszen a működéshez kellett készíteni egy Android alapú felhasználói felületet is.

Nem csoda, hogy a készítő értett ehhez, hiszen a Google egyik szoftvermérnökéről van szó. Kíváncsian várjuk, hogy a Google vezetőinek érdeklődését felkelti-e alkalmazottjuk hobbiprojektje, amelyhez hasonlót vélhetően sokan elfogadnának a fürdőszobájukban.

©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!