szerző:
hvg.hu

Ha már a Microsoft tolakodva szeretné telepíttetni a Windows 10-et a felhasználókkal, legalább létrehozott egy olyan oldalt, aminek örülhetünk is.

Arról az igazán tolakodó jelenségről már beszámoltunk, hogy a Windows 7-et és 8-at használóknál most már automatikusan elindul a 10-es Windows telepítése. Ennek biztos, hogy sokan nem örülnek majd, de egy másik újdonság mindenképp a felhasználók érdekében történik. A redmondi cég bejelentette, hogy szakmai-felhasználói nyomásra nem rejti el többé, hogy mik kerülnek a Windows 10 frissítőcsomagjaiba: létrehoztak egy oldalt, ahol minden pakk tartalma megtekinthető.

Az oldal első két bejegyzése alapján pedig szakértőnek sem kell lenni hozzá, hogy átlássuk a lényeget, hiszen néhány pontban, röviden és érthetően magyarázzák el a frissítések célját – igaz, egyelőre csak angolul, így némi nyelvtudás szükséges a megértéséhez. Ha tehát valamelyik frissítés után szokatlan dolgot észlel, látogasson el az oldalra, ott kiderülhet az oka.

Ha időben tudni szeretne a Windows változásairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!