szerző:
hvg.hu

Telefonnal működtethető VR-szemüveggé alakítható át a Coca-Cola legújabb csomagolása.

Az idei MWC 2016 mobilos szakkiállításon is nagy hangsúly volt a virtuális valóságon, nem csoda, hogy egyre több gyártó igyekszik valamivel előjönni VR-témában. Köztük van egy olyan is, amelyikre ezen a területen nem nagyon számítottunk: a Coca-Cola.

Az üdítős vállalat két vagy több palack kólát tartalmazó, újrahasznosított papírból gyártott kartondoboza egyszerűen átalakítható egy cardboard típusú VR-szemüveggé. A cardboard jelleg azt jelenti, hogy egy kartonszemüveget kapunk, ebbe még bele kell helyezni telefonunkat, hogy valóban élvezhessük a virtuális valóságot. A dobozos megoldást úgy tervezték, hogy a legnépszerűbb androidos csúcstelefonok és az iPhone-ok is beleilleszthetők legyenek. Ha ez kész, már csak valamilyen VR tartalmat/alkalmazást kell letölteni, és kezdetleges formájában máris megízlelhető a később várhatóan mindent átalakító virtuális valóság.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!