szerző:
hvg.hu

Nem olyan vagy nem annyi választ kap a Tinder chaten, mint szeretné? Itt egy kis statisztikai segítség.

A Buzzfeed kérdezett rá a Tindernél, hogy a GIF-küldés lehetőségének bevezetése milyen hatással volt a világ legnépszerűbb társkereső alkalmazására. A válasz igen pozitív volt: a Tinder adatai szerint egy GIF küldése 30 százalékkal növeli az esélyét annak, hogy újabb választ kap az illető a chatpartnertől - akivel egyébként a profilok alapján kölcsönös volt a szimpátia.

Közel 20 millió GIF-et küldtek már üzenetként az alkalmazáson belül és az adatokból azt is kiderítették a Tindernél, hogy melyik az a 20 GIF, amelyikre a legtöbb válasz érkezik.

Itt megtalálja az összeset, de azt is érdemes tudni, hogy a Tinder algoritmusa is komoly hatással van a társkeresésre, a hamarosan érkező kerítési módszer viszont újabb lehetőség lehet több találka összehozására. Ha pedig valakinek jobban bejön a dupla randi, neki is van egy jó hírünk.

Amennyiben inkább Facebook Messengeren ismerkedik, ezt a korábban ajánlott alkalmazást telepítse, segítségével a fent látható GIF-ekkel is ki tudja fejezni gondolatait.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.