szerző:
hvg.hu

Az Apple csupán egyetlen színben, fehérben adta ki nagyon várt vezeték nélküli fülesét, de ez nem jelenti azt, hogy ne vehetné meg akár lilában, vagy akár valamilyen metál színben az, aki feltűnőbb eszközt szeretne.

Vitathatatlanul elegáns megjelenésű a fehér AirPods, és az Apple.nél mindig is adtak az eleganciára. Viszont bizonyára sok olyan felhasználó van, aki szereti a színeket, és szívesen tenne a fülébe akár egészen vad színű fülhallgatót.

Rájuk gondolt a ColorWare nevű amerikai cég, és a kínálatába nem kevesebb, mint 58 különböző színű AirPods került. A cég egyébként elektronikai eszközök festésére szakosodott. Mint mondták, nem volt könnyű dolguk az Apple fülesével, többek között azért, mert az elemek légmentesen vannak egymáshoz ragasztva, annak érdekében, hogy a fülhallgatót még víz alá is lehessen vinni. Ezért is szabtak elég magas árat színes füleseiknek, majdnem a duplájába kerülnek, mint a fehér változat.

©

A ColorWare közvetlenül az Apple-től rendeli az AirPodsokat, s mivel az almás cég is legalább 6 hetes szállítási időt vállal, annak, aki színes AirPodsot akar, nagyjából két hónapig türelemmel kell lennie. A cég weboldalán egyébként próbálgathatjuk, hogyan is néznének ki a különféle színekben a fülhallgatók, sőt akár a töltőjüknek is választhatunk színt.

Egyébként nem a ColorWare az egyetlen cég, amelyik AirPodsot fest, korábban már írtunk a BlackPodsról, ők fekete Apple-füleseket árulnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!