szerző:
hvg.hu

Jó néhány olyan játék található a Google Playben, ahol a főhőssel egy labirintuson keresztül mászkálva kell megküzdeni a szembe jövő ellenséggel. A harcok általában a karakterek képességein, és legfeljebb a játékos stratégiai érzékén múlnak, a 17 éves Takács Dániel mindezt egy kis logikával is megfűszerezte.

Az androidos készülékekre letölthető FastNSmart lényege, hogy a véletlenszerűen megjelenő alagutakban jussunk minél tovább, ehhez viszont le kell győzni az ellenséget. A harc során nem csak az addig megszerzett erőre van szükség, hanem a felhasználólogikus gondolkodására is.

©

A csatákban logikai kérdésekre kell rövid időn belül helyesen válaszolni. Például egy egyszerű összeadást, kivonást, vagy hogy milyen színű csempe jelenik meg a képernyőn. Ha helyesen válaszolunk, az ellenségnek csökken az életereje, ha viszont rosszul, vagy lejár az idő, akkor a mi karakterünk sérül meg.

©

Szerencsére ez utóbbit lehet fejleszteni, méghozzá a csatákban megszerzett aranytallérok segítségével. A játék jelenleg csak androidos eszközökre elérhető, azt pedig nem tudni, vajon iOS-re is kigördül e.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!