Használjon látványosabb megoldást az Alt+Tab helyett!

2012. április 19., csütörtök, 07:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Régi megszokott módszer, ha nyitott alkalmazásaink között szeretnénk váltani, hogy egyszerűen lenyomjuk az Alt+Tab...

Régi megszokott módszer, ha nyitott alkalmazásaink között szeretnénk váltani, hogy egyszerűen lenyomjuk az Alt+Tab billentyűkombinációt. Az ingyenes WinPicker is hasonló tudású, csak kicsit látványosabb, és véleményünk szerint áttekinthetőbb is, mint az előbbi. (A program innen tölthető le.)

A tömörített állomány letöltése és kicsomagolása után elég az exe fájlra kattintanunk, s a programocska már működik is: a Ctrl + Win billentyűkombináció hatására előjön az ablak, a nyitott alkalmazások „fotójával”. Az alkalmazások nem egyformán nagyok: a minimalizáltak a WinPickerben is kicsiben jelennek meg.

Nem állítjuk, hogy e program nélkül nem lehetne létezni, de ha már a gépünkre tettük, érdemes vele ugrálgatunk alkalmazásaink között, ráadásul hordozható program, így akár a munkahelyi gépünkön is megtehetjük ugyanezt.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 24., 00:25 Bíró Tamás

Windows gomb+alt+tab. jó az bőven. Nem kell erre külön program.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Használjon látványosabb megoldást az Alt+Tab helyett!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X