szerző:
- esel -

Az információkat úgy veszik át egymástól, hogy csak na!

Szinte hihetetlen, de nem gondolhatunk másra. A fél kormányzati agitprop-flotta Soros Györgyhöz van bekötve, ha hihetünk ifj. Lomnici Zoltán pék villanyszerelő alkotmányjogász klasszikussá vált defínicójának, mely szerint

a Soros-féle médiabirodalom összehangolt működésének az a lényege, hogyha bármelyik része a hálózatnak valamilyen információt nyilvánosságra hoz, akkor a legtöbben ezt átveszik.

Több laptársunk is felfedte már ennek a Soros által nem véletlenül fenntartott, ördögi precizitással működő, gyík- és háttéremberek által működtetett globális agymosó gépezetnek a működését, tegnap azonban saját szemünkkel is láttuk a bizonyítékot. Pont ez történt: bármelyik része a hálózatnak valamilyen információt nyilvánosságra hozott, a legtöbben pedig ezt átvették. Az egyik megírta, a másik kicsit átdolgozta, a harmadik kiiktatta a forráskritikát, az icipici negyedik mind megette.

Történt, hogy a Ripost.hu hírül adta:

Soros György, ahogy már több cik­ké­ben is le­írta, évente 1 mil­lió mig­ránst akar be­en­gedni Eu­ró­pába. Ennek vi­szont út­já­ban áll a ma­gyar ke­rí­tés és per­sze vele együtt a ma­gyar kor­mányfő. Sze­rinte nem­csak a me­ne­kül­te­ket, de a gaz­da­sági be­ván­dor­ló­kat is be kell en­gedni.

Az nem derült ki jeles laptársunk írásából, hol és mikor mondta ezt mostanában Soros, hogy tehát mitől hír ez. Hiszen (bármit gondolunk is a tervéről) ez a szám egy lassan kétéves írásban bukkant fel utoljára, azóta évi 300 ezerrel beérné. A Ripost profi háttéranyagából azonban azt sem tudhatjuk meg, mikor, hol és mit mondott mostanában Soros a magyar határkerítésről, ha egyszer a hír az:

A Magyarországot védő kerítés viszont komoly akadálya annak, hogy sikerüljön ez a terv… Soros tehát le akarja bontatni az útjában álló kerítést!

Tehát le akarja bontani! Most! Olyannyira, hogy húsvétkor (!) már meg is volt a főpróba, olyan ismert kordonbontókkal, mint Orbán Viktor Gulyás Márton és Juhász Péter. Még egyszer: mi is a hír (függetlenül attól, jó ötlet-e a Soros-féle naiv menekültpolitika)? Az, hogy akut vészhelyzet van. Vészhelyzet esetén persze nem maradhat szótlan a Soros-network többi médiája sem.

"Soros György eltávolítaná a magyar határzárat" – rikkantja világgá a Ripost nyomán az Origo, amely jó lap volt, mielőtt a Soros-maffia felvásárolta volna. "Ez a valódi tétje Soros és Orbán szembenállásának" – helyez aktuálpolitikai kontextusba a szebb lapokat napokat látott 888.hu, úgyszintén a Ripost nyomán, (bár saját szerzővel), és ez végre megmagyarázza kormányunk CEU elleni hadjáratát is, hiszen az évi egymillió migráns ott dekkolna ezeknél, a Nádor utcai gender tanszéken, amíg nem kap menedékjogot.

"Lebontaná a kerítést Soros" – lényeglát a Lokál is, de figyelem, őnáluk megtörténik az első önálló újságírói munka is az ügyben: szakértőt szólaltatnak meg! Szabó Dávid, a Századvég Alapítvány külügyi igazgatója nyilatkozhat a Lokálnak, akitől megtudjuk: "Soros György egy grandiózus hitelkeretet ajánl az Európai Uniónak, hogy a tagországok évente mintegy egymillió migránst fogadjanak be. Nem személyesen ő adná a hitelt, csak tető alá hozná ezt a projektet, miközben a határok lebontásának elvét is megfogalmazta." Már csak az információ forrása hiányzik, hiszen Soros szerint az EU-nak kell előteremtenie ehhez az évi 30 milliárd eurót:

Annak érdekében, hogy rövid távon a szükséges forrásokat elő lehessen teremteni, az EU-nak jelentősebb összeget kellene elkülönítenie erre a célra. Ez viszonylag kisméretű uniós költségvetéssel megtámogatott jelentős adósságfelvétellel biztosítható, ahelyett, hogy évről évre nem elegendő összegeket különítenek el erre a célra.

Ez ugye nem egészen az, amiről föntebb szó volt. De ne legyünk telhetetlenek: a Soros-féle Lokálról beszélünk.

Az év lúzere pedig nagy meglepetésünkre a Pesti Srácok nevű oldal, amelyről azt hittük, szilárd támasza a nemzeti médiának, erre tessék, elesett az is: "Soros tervének akadálya a Magyarországot védő kerítés és Orbán" – olvashatjuk virtuális hasábjain a Ripost nyomán, pont úgy, ahogy Lomnici bádogos rendszergazda alkotmányjogász megmondta. Kár a Pesti Srácokért (is). Így jár az, akit megtalál és felvásárol a Soros.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!