szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Visszahívják a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Suzuki Swiftek egy részét.

Az intézkedés Magyarországon 6 230 járművet érint − közölte Ruska Viktória, a vállalat kommunikációs igazgatója. A visszahívás során az autós lakóhelyéhez legközelebbi szervizben ellenőrzik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét. A szükséges átvizsgálásról minden tulajdonost levélben értesít a Suzuki a következő hetekben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Mi történik, ha a visszahívásban cégautó érintett?

Az utóbbi hetek autó visszahívásai nem csak a magánszemélyeket érintik, egy-egy népszerűbb autótípus esetén akár egy vállalat élete is megbénulhat. Hogyan készülnek fel az ilyen esetekre a flottakezelő cégek?

hvg.hu Autó

Újabb milliós Toyota-visszahívás gázpedál miatt

A Toyota néhány hónapon belül már a második visszahívást jelentette be az Egyesült Államokban, a korábbihoz hasonlóan ezúttal is a gázpedállal van a probléma. A világ legnagyobb autógyára Európában gyártott modellek visszahívását is fontolgatja.

hvg.hu Autó

Óriási Opel-visszahívás fékhiba miatt

A rüsselsheimi gyártó a Vectra és Signum járműtípusoknál a kézifékkar hibájára hívta fel a figyelmet. Az érintett autóknál fennáll a lehetőség, hogy nem lehet megfelelően rögzíteni az autót, így az lejtőn elgurulhat. Az Opel szakszervizek ingyenesen elvégzik a javítást. Eddig még senki sem sérült meg a meghibásodás miatt.

hvg.hu Autó

Visszahívások: az Audi sorsára jut a Toyota?

Gázpedál, szőnyeg, fékhatás - a Toyota több millió autót hív vissza világszerte. A legnagyobb pánikot az okozta, hogy az USA-ban sok bejelentés érkezett olyan esetekről, amikor az autó akaratlanul is gyorsítani kezd a gázpedál beragadása miatt. Az elmúlt harminc évben számtalan esetről hallottunk, amikor a gázpedál önálló útra tért. Az Egyesült Államokban, ahol szinte minden jármű automata, gyakoriak az ilyen jellegű meghibásodások. És nem csupán Lexus, Toyota, Chrysler vagy Jeep esetében. Volt idő, amikor az Audi került a szőnyeg szélére.