szerző:
Blikk
Tetszett a cikk?

Lassan egy hónapja került ki a Facebookra egy fotó, amelyen igencsak vitatható módon mérik az autósokat.

Az M5-ös autópálya a főváros felé vezető szakaszán fotózták le azt a zajvédő fal mögé bújó rendőrt, aki 50-es táblánál méri az egyébként városi autópálya-szerű szakaszon az autókat. 

Blikk akkor a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól kért választ, milyen szabályokat kell betartania a traffipaxos autóknak. Mint most, két héttel később írták, még mindig nem született meg az eredménye annak a vizsgálatnak, amelyet a lapnak ígértek a rendőrségnél az esettel kapcsolatban.
©

Kovács Kázmér, a Magyar Autóklub jogásza a Blikknek elmondta, hogy kötelező az összes sebesség-ellenőrzési pontot feltüntetni a rendőrség honlapján, amely ebben az esetben úgy tűnik, nem volt jelezve. A rendőri vezetésnél inkább ez a tény vonhat maga után következményeket, mint a módszer – írja a Blikk.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány válasza George Clooney interjújára: Soros

A kormány válasza George Clooney interjújára: Soros

Egyre többen fúlnak vízbe a klímaváltozás miatt

Egyre többen fúlnak vízbe a klímaváltozás miatt

Nagyvadak diétán: menetpróbán a konnektoros Audi Q7-es és az A8 L

Nagyvadak diétán: menetpróbán a konnektoros Audi Q7-es és az A8 L