szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogy frappánsak legyünk: olyan pusztítást végez, mint egy elefánt a porcelánboltban.

Aki a természetbe vágyik, annak fel kell készülnie rá, hogy esetleg a kívántnál sokkal közelebbről találkozik a természettel, mint amire vágyott. A Carbuzz szúrt ki Flickr-en egy albumot, amit a napokban töltött fel a Zachary Soots nevű felhasználó.

A férfi Virginiában szeretett volna egy nyugodt hétvégét eltölteni, de miután bevitte a holmiját a faházba, az autójához visszatérve meglepő dolgot tapasztalt. Mint kiderült, egy cukrot felejtett az egyik ülésen, amit egy környéken kolbászoló medve azonnal kiszúrt. Amíg a férfi bement a házba, az állat bemászott a Toyota Venzába. Pechére, vagyis inkább a tulajdonos pechére az ajtó becsukódott és be is záródott, így a medve kétségbeesve próbált kijutni a japán kocsiból. A fotók tanulsága szerint igen nagy pusztítást végzett, mire sikerült kinyitnia az ajtót.

©
©
©
©
©

Mint kiderült, a kocsiban kívülről nem lett kár, belül viszont a számítások szerint 29.800 dolláros, vagyis körülbelül 8,6 millió forintos kár keletkezett. Azért a kárbejelentő lapra nagyon kíváncsiak lennénk, na meg persze arra is, hogy milyen arcot vágott a biztosítási szakember, amikor előadták neki a történetet.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Betonfalat emeltek közvetlenül a partra az agárdi szabadstrandon

Betonfalat emeltek közvetlenül a partra az agárdi szabadstrandon

Zárt ajtók mögött folynak a vizsgálatok a Covid–19 elleni oltások eredményességéről

Zárt ajtók mögött folynak a vizsgálatok a Covid–19 elleni oltások eredményességéről

Ez az utóbbi idők legmenőbb számítógépe, a repülésrajongók imádni fogják

Ez az utóbbi idők legmenőbb számítógépe, a repülésrajongók imádni fogják