szerző:
hvg.hu

Talán nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, hogy ez a vontató most egész biztosan nem volt túlterhelve.

Az autópályákon közlekedve gyakran találkozhatunk hatalmas nyitott platós nyergesvontatókkal, melyek gigantikus munkagépeket vagy különböző nagy és/vagy nehéz alkatrészeket szállítanak egyik helyről a másikra. Az alábbi felvételen látható kamiont is ilyen célokra találták ki, ezúttal azonban kivételesen csak egy parányi szállítmány célba juttatásával kellett megküzdenie:

Az autópályán készült fotók tanúsága szerint teljesen szakszerűen rögzített apró négykerekű szállítmány vélhetően komoly örömet okozott új tulajdonosának.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!