szerző:
hvg.hu

Garantált, hogy ezekből a nyitható tetejű sportkocsikból igen ritkán jön majd szembe velünk egy-egy példány az utakon.

A BMW 30 éve dobta piacra az első M3 kabriót, mely jeles eseményt most úgy ünnepli meg a bajor gyártó, hogy piacra dobja a BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre szériát. Az M Competition Package kivitelű újdonságból mindössze 300 példány készül, és konkrétan így néz ki:
©

Az erősen limitált szériás kabrió kétféle színben rendelhető. A Macao Blue fantázianevű fényezés a 30 évvel ezelőtti M3-as kabrió kék színét juttatja eszünkbe, a Mandarin II pedig arra a Dakar Yellow színre emlékeztet, ami a második generációs BMW M3 kabrió egyik kedvelt színe volt. A 20 colos könnyűfém felnik Orbit Grey szürke színben pompáznak, mely árnyalatot kizárólag ennek a szériának tart fenn a gyártó.

©

A várhatóan gyorsan a fanatikus gyűjtők kedvencévé váló egyedi belterű BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre motorházteteje alatt egy 3 literes turbós hathengeres benzinmotor található, mely 450 lóerős teljesítményt szabadít rá a hátsó kerekekre. Ezenkívül pedig az Active M differenciálmű és az M Sport kipufogó mellett sem mehetünk el szó nélkül.

©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!