szerző:
hvg.hu

Az eladó nem rejti véka alá, hogy a portékája nincs túl jó állapotban, de talán szebb jövőt is jósolhatna neki.

A mellékelt fotókon látható Fiat 500 nem éppen tegnap, hanem még 1969-ben látta meg a napvilágot, és az eltelt közel 5 évtizedben vélhetően igen mozgalmas életet élt. Jelenleg Óbudán várja a következő gazdáját, és úgy hirdeti eladója, hogy "ideális virágtartónak".
©

A lejárt külföldi okmányokkal rendelkező, oldtimer korú olasz kisautóért 444 ezer forintot kérnek, és egyelőre csak bízni tudunk abban, hogy új tulajdonosa nem virágtartót, hanem egy szemrevaló veterán autót készít majd belőle.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!