szerző:
hvg.hu

Igény talán lenne rá, de ez már annyiba kerülne, amit a célközönség nem fizetne ki egy Daciaért.

A közelmúltban alaposan leteszteltük a generációváltáson átesett Dacia Dustert, mely ár-érték fronton kiváló teljesítményt nyújtó divatterepessel egészen meg voltunk elégedve.

Akadnak azonban olyanok, akik eggyel nagyobb méretben vásárlnának hasonló autót, és ők egészen mostanáig azokba a pletykákba kapaszkodtak bele, melyek szerint érkezőben a nyújtott tengelytávval, nagyobb utastérrel és hétszemélyes kivitelben támadó Grand Duster.

Most azonban kiderült, hogy a Grand Dusterből nem lesz semmi. Legalábbis Louise O’Sullivan, a Dacia brit részlegének vezetője kizárta annak lehetőségét, hogy a közeljövőben egy a Dusternél nagyobb méretű hasonló modell érkezzen. Ennek oka elsősorban az, hogy a nagyobb SUV többe kerülne annál, mint amit a márka által megcélozni kívánt vásárlók ki tudnak fizetni.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!