szerző:
hvg.hu

A jövőben még nagyobbak lesznek azok a BMW-vesék?

A bajor márka több rövid anyagot is közzé tett, amely az elektromos iNEXT-néven futó koncepcióit reklámozza, és amelyet körbeutaztat majd a világban.

Az autót egy repülőgép belsejében látni, méghozzá egy Boeing 777F-ben, amely a Lufthansáé. Ezen fogják a koncepciót szállítani három kontinens öt nagyvárosába. A program Münchenben indul, majd New York, San Francisco, Peking és Frankfurt a végállomása. A hírek szerint egyébként maga a repülőgép lesz a bemutató helyszíne.

A kis videóknál többet nem is lehet tudni igazából a járműről. Azért az nem lehet véletlen, hogy a kisfilmmel most jöttek ki, amikor a Mercedes-Benz éppen bemutatja EQC-nevű első teljesen elektromos szabadidő-autóját, és az Audi is bejelenti, hogy indul az Audi e-tron gyártása.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!