szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ígéretek szerint ezzel az új eljárással minden korábbinál tartósabban kijavíthatók az úthibák.

Az autósok egyik legádázabb ellensége a futóművet és a kereket igen komoly kihívások elé állító kátyú, melyet egy ideális világban az illetékes szervek a lehető leggyorsabban betömnek, szakszerűen megszüntetnek.

A valóságban azonban egyrészt sokat kell várni az útjavításra, másrészt pedig gyakran előfordul, hogy a nem túl jó minőségben elvégzett kátyúzás miatt az úthiba rövid időn belül újra felbukkan. Utóbbi oka, hogy a víz beszivárog az apró repedésekbe, és adott időjárási körülmények mellett ismételten és nagyon gyorsan tönkreteszi az adott útszakaszt.

Az Egyesült Államokban kifejlesztett American Road Patch pontosan ezen jellegű problémák orvoslására hivatott. A kátyúzóknak nincs más dolguk, mint a szakszerűen megtisztított és feltöltött úthibát a munka utolsó fázisában befedni a leginkább egy hatalmas matricához hasonlítható, méretre vágható speciális flexibilis anyaggal.

©

A kiválóan szigetelő American Road Patch az ígéretek szerint rendkívül strapabíró, öngyógyító képességű és akár 10 évig garantálja, hogy az úthibával ne kelljen foglalkozni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány

A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány

Tizenegy rész után véget ér a Halálos iramban-széria

Tizenegy rész után véget ér a Halálos iramban-széria

Államosítanák a háziorvosi ügyeleteket egy fideszes javaslat szerint

Államosítanák a háziorvosi ügyeleteket egy fideszes javaslat szerint