szerző:
automenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Egy hamburgi taxisofőr a csomagtartóba zárva utasát száguldozott vadul az észak-németországi város utcáin, míg végül...

Taxi
©

Egy hamburgi taxisofőr a csomagtartóba zárva utasát száguldozott vadul az észak-németországi város utcáin, míg végül ámokfutásának a járókelők vetettek véget - jelentette a helyi rendőrség.

Vasárnap reggel hat órakor az 57 éves taxis egy 32 esztendős nőt vett fel, aki otthonának címét adta meg úti célként. Menet közben észlelte, hogy a taxis nem a megadott cím felé halad, és amikor ezt szóvá tette neki, a férfi leállította az autót, kirángatta őt a kocsiból, ököllel arcul ütötte, majd a csomagtartóba zárta. A nő a mobiltelefonján értesítette a rendőröket, akik a száguldozó taxis nyomában eredtek, de végül is dél körül, a kétségbeesett kiáltozások hallatán járókelők tartóztatták fel a taxist, és szabadították ki az utast.

Az ittas sofőrt lakásán vették őrizetbe a rendőrök.

Később kiderült, hogy néhány órával korábban egy 24 éves nővel majdnem hasonló incidens történt, de akkor az utas egy piros lámpát kihasználva még idejében elmenekült.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Letiltotta a Twitter Ali Hamenei ajatollah egyik fiókját

Letiltotta a Twitter Ali Hamenei ajatollah egyik fiókját

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával