hvg.hu Kult

Ákos 12 milliót kapott szignáljaiért az MTVA-tól

Ákos cége 12 millió forintot kapott a Magyar Rádiótól, ezért az összegért a zenész 220 darab szignált írt meg - írja az Átlátszó.hu, amely csak pereskedés útján tudta meg, mennyit fizettek a munkáért.

MTI Kult

KIM: több mint 25 ezren voltak az Ákos-koncerten

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) adatai szerint több mint 25 ezren vettek részt a budapesti Dózsa György téren rendezett Ákos-koncerten, az augusztus 20-i nemzeti ünnepi programsorozat zárórendezvényén.

MTI Kult

A tűzijáték mellett Ákos-koncert is lesz augusztus 20-án

"Együtt az ország" szlogennel rendezik meg az idei augusztus 20-ai ünnepségeket. Az idei rendezvények különlegessége, hogy a Nagyon Balaton eseménysorozat keretében számos tóparti városban is színes családi programokkal, koncertekkel és tűzijátékkal emlékeznek a magyar állam alapításának évfordulójára. A programokra több százezer vendéget várnak határon innenről és túlról.

hvg.hu Kult

Ákos 20 milliót kért az RTL Klubtól

Az RTL Klub már tavaly tavasszal tárgyalt Kovács Ákossal, hogy legyen az X-Faktor című tehetségkutató mentora Malek Miklós helyett – írta a Blikk. A lap szerint Ákos a felajánlott 10 millió helyett 20 milliós gázsit kért, de végül mégis elfogadta az alacsonyabb ajánlatot.

hvg.hu Kult

Blikk: Ákos is zsűrizhet az X-Faktorban

Az X-Faktor stábja a hazai zenei élet legnagyobb alakjai között keresi azt a személyt, aki hamarosan bekerülhet a mentori székbe. A Blikk szerint Ákost is megkörnyékezték.

hvg.hu Itthon

Ákos dalai miatt perelték be az MTVA-t

Az Átlátszó ismét perre ment a közmédiával szemben, mivel az MTVA megtagadta közérdekű adatigénylésüket a rádió új szignáljainak ügyében.

MTI Kult

Ákos elviszi új dalát a londoni magyaroknak

Veled utazom címmel új maxit jelentetett meg Ákos. Az énekes - akinek kiadványa nyolc változatban tartalmazza a dalt - hamarosan nyolcállomásos turnéra indul, illetve fellép Londonban és Brüsszelben is.

hvg.hu Kult

Csoda: Ákos az egyedüli magyar

Egyedüli magyarként Ákos kapta meg a lehetőséget, hogy a Hurts legújabb, Miracle című dalához remixet készítsen

MTI Kult

Még egy fesztivál, ahol Ákos fellép

A magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík Zenekar, a Tankcsapda és a Quimby is fellép az idei debreceni Campus Fesztiválon, amelynek záró koncertjét Ákos adja.

MTI Kult

Péntektől jönnek Ákos rádiós szignáljai

Új szignálokkal és hangzásvilággal jelentkeznek péntektől a Magyar Rádió adói, így a Kossuth, a Petőfi, a Bartók, a Dankó Rádió, a parlamenti közvetítések és a nemzetiségi műsorok csatornája - közölte a Médiaszolgáltatás- támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön.

MTI Kult

A N.O.H.A. és Ákos is zenél az idei Fezenen

Ákos és a Noise of Human Art (N.O.H.A.) is az idei Fehérvári Zenei Napok (Fezen) fellépői között lesz, mindkét előadó augusztus 2-án lép színpadra - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

MTI Kult

Ákos szombaton az Arénában koncertezik

Szombaton a Papp László Budapest Sportarénában tartja 2084 című albumát bemutató koncertjét Ákos. A jegyek túlnyomó többsége már hetekkel ezelőtt gazdára talált.

hvg.hu Kult

Ákos: durva módszerekkel akartak nekem ártani

"Én dalokat írok, arról, ami foglalkoztat. Soha nem akartam ártani senkinek ezzel, egyszerűen azt teszem, amit a dolgomnak érzek. Nekem viszont már sokan akartak ártani emiatt, elég durva módszerekkel is, lényegi eredmény nélkül" - Ákos adott interjút a Recorder Blognak.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk