#Arthur J. Finkelstein

hvg.hu Itthon

A "magyar Steve Bannonként" ír Habonyról a BuzzFeed

Az álhíreket Magyarországon jóval régebb óta használják, mint máshol, Habony pedig 2002 óta használja hatékonyan a közösségi médiát és épít Fidesz-közeli médiahálózatot. Habony persze nem nyilatkozott a lapnak.

Bihari Ádám Világ

"Bárhová megyek tárgyalni, megkérdezik, ki pénzel minket"

Az izraeli civilellenes törvénynek nem sok köze van ahhoz, amit Németh Szilárd villantott fel pár hete, de elvadult ötletek ott is voltak, és a szellemisége, meg az általa okozott kár nagyjából azonos a magyaréval. A legnagyobb izraeli jogvédő szervezet ügyvédjét kérdeztük arról, mi várhat ránk a kinti példa alapján.

hvg.hu Itthon

Bevetette a Fidesz csodafegyverét a horvát jobboldal

A Fidesz tanácsadója, Arthur J. Finkelstein besegített Zoran Milanovic ellenfelének a horvát választási kampányban. A magyar kormány korábban sem titkolta, hogy nem az ellenséggé vált SDP, hanem a jobboldali HDZ győzelmében reménykedik. A múlt vasárnapi eredmények alapján ez egyelőre nem jött össze.

hvg.hu Itthon

Felbukkant Orbán Viktor rejtőzködő tanácsadójának előadása

A választókat nem racionális érvekkel kell meggyőzni, hanem az érzelmekre kell hatni, és sokkal inkább lesz esélye a választásokon annak a politikusnak, aki idegenellenességgel kampányol - mondta Arthur J. Finkelstein, Orbán Viktor tanácsadója egy négy évvel ezelőtti előadáson, amelyre a 444.hu bukkant rá.

Varga Áron Vélemény

A Fidesz politikája és ellenszere

A Fidesz évek óta ugyanazt a formulát követi a politikában, ellenzéke pedig tehetetlen ellene. Ideje felismerni, miben áll a Fidesz politikájának népszerűsége, és kitalálni, mivel lehet felváltani az előítéletekre és gyűlöletre építő politikát. A válasz egyébként a következő: önálló témákkal, nem reagáló pártként, és mindenekelőtt nem lemondva arról, hogy az emberek gondolatai formálhatók a politika által.

hvg.hu Itthon

Századvég-elemző: Orbántól ered a bevándorlási tematizálás

Interjút adott a Figyelőnek a londoni Habony-Finkelstein tanácsadócég ügyvezetője, Lánczi Tamás, akit a bevándorlásügyről többek között azt mondta, hogy a miniszterelnök elébe ment a problémának, a magyar közélet viszont elvész a részletekben.

hvg.hu Itthon

Orbán Habony londoni üzlettársáról: "Legutóbb két napja volt nálam"

Rendszeresen kapcsolatban vannak, legutóbb két napja találkozott a kormányfő azzal az Arthur J. Finkelsteinnel, akiről Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter - állítása szerint - még nem is hallott. Ezt maga Orbán Viktor nyilatkozta az RTL Klubnak. Az amerikai kampányguru, aki állítólag a Fidesz kampányát is segítette, Habony Árpáddal alapított céget Londonban. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Finkelsteinnel sem a miniszterelnök, sem a Miniszterelnökség nem áll munkakapcsolatban.

hvg.hu Itthon

RTL Klub: Londonban alapított céget Habony Árpád

Arthur J. Finkelstein korábbi fideszes tanácsadó is beszállt abba a londoni cégbe, amelyet Habony Árpád alapított. Az RTL Híradó telefonon elérte a vállalkozás igazgatóját, aki azt állította, hogy nem ismeri személyesen Habony Árpádot. A férfi egyébként több mint egy tucat másik angol cégben is volt már igazgató.

M. László Ferenc Itthon

Orbán elismerte, ők tehetnek Veszprémről

Követtek el hibákat, de a rendszerrel nincs gond, nincs szükség korrekcióra – ezzel magyarázza a Fidesz párton belül és a nyilvánosság előtt a veszprémi fiaskót. Ugyanakkor a hvg.hu úgy tudja, Orbán Viktor a párt vezetői előtt elismerte, lényegében a Fidesz veszítette el a kerületet, nem a baloldal nyert.

MLF Itthon

Rettegnek a bakiktól, vaskézzel irányítják a Fidesz kampányát

Bűnnek számít a legkisebb hiba is: ez lett a formálódó kampánystratégia alapelve a Fideszben. A szervezet ezért szigorú felügyelet alatt fog működni, a központ minden egyes jelöltön rajta tartja a szemét, nehogy olyan botrányok robbanjanak ki, mint legutóbb Szombathelyen vagy Zuglóban. Cserében Orbán Viktor a hátán viszi majd a kampányt, ha kell, többször is körbejárja az országot. Indul a kampány, cikksorozatunk első részét olvashatják.

hvg.hu Itthon

Mancs: így kavar Orbánéknál a negatív kampány atyja

Több évtizedes rutinja van a negatív kampányok szervezésében Arthur J. Finkelsteinnek és George E. Birnbaumnak, a Fidesz kommunikációs stratégáinak - írja a Magyar Narancs. A lap szerint a két háttérember öt-hat hetente tanácskozik a Fidesz vezető politikusaival és konkrét gazdasági ügyekben is tanácsokat adnak.

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben

3 forintot fizet ki minden zenelejátszás után az Apple, a Spotify a felét (se)

3 forintot fizet ki minden zenelejátszás után az Apple, a Spotify a felét (se)

Megérkezett a felfrissített Seat Ibiza

Megérkezett a felfrissített Seat Ibiza

A jelenlét ereje – pillanatképek Törőcsik Mari életéből

A jelenlét ereje – pillanatképek Törőcsik Mari életéből

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Virágokkal emlékeznek Törőcsik Marira a Nemzeti Színháznál

Virágokkal emlékeznek Törőcsik Marira a Nemzeti Színháznál

Vészjósló nevű hatósághoz "szervezi ki az államot" a Fidesz

Vészjósló nevű hatósághoz "szervezi ki az államot" a Fidesz

A címlapról ajánljuk