#Fidesz-frakcióülés

hvg.hu Itthon

Orbán lesajnálja hazai ellenfeleit, ezért küzd "jobb híján" Sorossal

Nagy ívű, 2030-ig szóló víziót vázolt fel a kormánypárti képviselőknek a Fidesz és a KDNP múlt heti frakcióülésén a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint ha a kormány a helyén maradhat, 13 év múlva Magyarország lehet a régió húzóországa. A demográfiai gondokra "minőségi családtervezés" a válasz, Soros György pedig gyakorlatilag „jobb híján” lett főellenség, a hazai palettán ugyanis nincs senki, akitől meg kellene védeni az országot.

Joó Hajnalka Itthon

Orbán az életükért küzdők harcára készítette fel embereit Visegrádon

A belső feszültségek lezárására és minden eddiginél keményebb választási kampányra intette a Fidesz és a KDNP képviselőit a kormánypártok évadnyitó frakcióülésén Orbán Viktor – tudta meg a hvg.hu. A kampány alaphangját a miniszterelnök szerint az határozza majd meg, hogy a Jobbik és az MSZP sem a győzelemért, hanem a fennmaradásáért fog küzdeni.

hvg.hu Itthon

Csend és fegyelem: "Fenékpróbáló" frakcióülést várnak a fideszesek

Vitamentes, már-már unalmas megbeszélésekre számítanak a Fidesz és a KDNP ma kezdődő, háromnapos évadnyitó frakcióülésének résztvevői. Orbán Viktor azért szerda este megpróbálja majd felrázni a társaságot. A miniszterelnök a várakozások szerint nyitóbeszédében elsüti majd a választási kampány rajtpisztolyát.

MTI Itthon

Orbán: Elindult a német-török titkos paktum végrehajtása

A bevándorlóknak az unió területére szállításáról szóló német-török titkos paktumról beszélt Orbán Viktor a Fidesz–KDNP-frakciószövetség lillafüredi ülését megnyitó beszédében szerdán a Magyar Idők értesülései szerint.

MTI Itthon

Orbán nagyon fontos beszédet tart ma este a sajátjai előtt

Orbán Viktor politikai évértékelője, biztonságpolitikai kérdések, a bürokrácia csökkentése, az oktatás, a földárverések helyzete szerepel egyebek mellett a Fidesz–KDNP frakciószövetségének lillafüredi kihelyezett ülésén – mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerdán.

Gáti Júlia Itthon

Új kórházat ígér a Fidesz Budapestnek. Ön hova építené?

A Fidesz-KDNP mezőkövesdi frakcióülésén a budapesti képviselők javaslatára kimondták: szükség van egy új, nagy fővárosi kórházra. Azt persze, hogy úgy húsz éve szükség van erre, bárki megmondta volna, de azt kiszámolni, hogy valóban csak egy ilyen kórház kell – na ahhoz már szakértelem kell. Hogy mindezt miként képzelik el, arról egyelőre fogalmunk sincs, de talán nekik se. Megmutatjuk azonban az elképzelhető forgatókönyveket, önök pedig szavazzanak: melyiket látják jónak, illetve reálisnak.

hvg.hu Itthon

Összeül a Fidesz-frakció, de titkolják, hol és mikor

Január elején évadnyitó ülést tart valahol Kelet-Magyarországon a Fidesz-frakció - jelentette az Origo, amelynek a párt nem árulta el az ülés pontos helyszínét és időpontját sem. A portál mindenesetre úgy fogalmazott, hogy az egész pártot érintő kérdésekről eshet majd szó a találkozón.

hvg.hu Itthon

Orbán: most béke van, ne meneteljünk

Internetadó nem lesz jövőre sem, a visszavonása már csak jogtechnikai kérdés, és a boltok vasárnapi nyitva tartása ügyében is konzultációra készül a kormány – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz frakcióülését követően kedden. A békemenetet firtató kérdésre azt mondta, hogy most béke van, ne meneteljünk.

MTI Itthon

Igazoltatták az Együtt-PM tüntetőit a Fidesz-gyűlés helyszínén

Az Együtt-PM azt követeli a kormánytól, hogy ne hajtsa végre ugyanazt az eljárást a szeszes italok kereskedelménél, mint a dohányipar esetében – mondta Pápa Levente, a pártszövetség gazdaságpolitikusa szerda délután a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének helyszínén, Tapolcán.

hvg.hu Itthon

Orbán letiltotta a "konszolidáció" szót

Frakcióülést tart a Fidesz egy nappal az új parlament megalakulása előtt. Rogán Antal marad a frakcióvezető, de csak ideiglenesen. Orbán Viktor pedig letiltotta a képviselőknél a konszolidáció szó használatát. Orbán Viktor beiktatását nagygyűlésen ünneplik majd meg a Kossuth téren.

hvg.hu Itthon

Legyőzte a havazás Orbán rezsiharcosait

Gyakorlatilag két óra alatt lezavarták a kihelyezett Fidesz-frakcióülést Balatonszárszón, a képviselők ugyanis a havazás miatt aggódtak. Orbán Viktor így kemény kérdéseket nem kapott. Lesz újabb rezsicsökkentés, de csak szombaton derül ki, mikor, és milyen mértékű. Állítólag még éjszaka is vitatkoznak rajta a szakértők. Gyurcsány Ferenc előkelő listás helyének nagyon örültek.

MTI Itthon

Rezsicsökkentés a magyar tenger partján

Az újabb rezsicsökkentésről dönt évadnyitó balatonszárszói ülésén ülésén a Fidesz–KDNP-frakció. A választásokig még a gázt, aztán a villanyt és a távhőt csökkentik. Rogán Antal a Magyar Nemzetnek bankfelvásárlásokról is beszélt.

hvg.hu Itthon

Fotó: megjött a főnök a Fidesz-ülésre

Háromnapos, évadnyitó frakcióülést tart szerdától Visegrádon a két kormánypárt, a Fidesz és a KDNP. A találkozóra fekete kisbusszal érkezett Orbán Viktor, amelynek ablakából feltűrt ingujjal könyökölt ki. Fénykép!

hvg.hu Itthon

Orbánt megnyugtatta, amit a számlán látott

Nincs tudomása semmilyen olyan kormánydöntésről, amely Matolcsy György jegybankelnöki kinevezésére vonatkozna és a frakcióülésen sem került elő a kérdés - mondta Rogán Antal, a Fidesz-KDNP kihelyezett gyulai frakcióülését követő sajtótájékoztatón a hvg.hu kérdésére reagálva. Kérdésre válaszolva kitért Varga Mihály IMF-fel tárgyaló miniszter esetleges szerepvállalására is: azt mondta, hogy Varga Mihály, aki egyébként a szomszédja, beteg, nem volt jelen, így nem is tudtak a képviselők kérdéseket feltenni neki.

1 2
Elektromos autóval már nem kell betartani Ausztriában egy sebességkorlátozást

Elektromos autóval már nem kell betartani Ausztriában egy sebességkorlátozást

Karanténba került az Airbus 500 dolgozója

Karanténba került az Airbus 500 dolgozója

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés

Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

25 évesen adja fel karrierjét egy profi videojátékos, mert nem bírja a hüvelykujja

25 évesen adja fel karrierjét egy profi videojátékos, mert nem bírja a hüvelykujja

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

A címlapról ajánljuk