hvg.hu Nagyítás

Vízből, levegőből – a víz világnapja

Március 22-én a víz világnapja alkalmából fotókiállítás nyílik a 100 éves Gellért fürdőről Radisics Milán fotóiból. A kiállítás új megvilágításba helyezi az épületről alkotott eddigi képünket: felülről-alulról, kívül-belül, vízből-levegőből, izgalmas fényjátékban kerülnek bemutatásra a Gellért fürdő részletei. Az alkotások között a légi felvételek mellett bemutatásra kerülnek a fürdő ősforrásáról készült felvételek is. A kiállítás díjmentesen megtekinthető a fürdő nyitvatartási idejében, reggel 6 és 20 óra között, 2018. április 22-ig.

Tossenberger Tamás Élet+Stílus

Budapesti fürdők: hol érdemes kiáztatni az év végi stresszt?

Itt a tél, mindinkább adja magát, hogy az ember gyógyfürdőbe menjen. Ki lehet engedni az évvégi fáradt gőz, ide lehet szervezni az évzáró munkahelyi bulikat, de akár nagyívű 2017-es tervezések helyszíne is lehet a jó spa. Megnéztük, melyik budapesti gyógyfürdő mit tud jelenleg.

hvg.hu Én és a Cégem

Tervezze meg 800 millióból a Gellért fürdő új részlegét!

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ötletpályázatot ír ki a Gellért fürdő új wellness részlegének megtervezésére. A pályázatra építész irodák és minden olyan felsőoktatási képzésben részt vevő hallgató jelentkezhet, aki a megfelelő ismeretekkel rendelkezik.

Élet+Stílus

Ilyet is tudnak a Gellértben

Az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékei által ihletett fürdőruhákból rendeznek nagyszabású divatbemutatót a Gellért fürdőben augusztus 29-én.

hvg.hu Világ

Szexparti a Gellértben: senki nem akarja vállalni a pert

Az Ergo biztosítótársaság alkalmazottainak jutalomként adott szexpartik ügyét egymás között passzolgatják a hamburgi bíróságok. A Handelsblatt információi szerint se a hamburgi elsőfokú, se a másodfokú, tartományi bíróság nem érzi magát illetékesnek az ügyben, melyben a budapesti Gellért fürdő is érintett. Az ügy a lap szerint a tartományi legfelsőbb bírósághoz került.

hvg.hu/MTI Plázs

Rác-ügy: tavaszi nyitásban bízik a fürdőüzemeltető

A jelenleg is folyó jogi vita ellenére remélhetőleg tavasszal megnyithatják a felújított Rác fürdőt – mondta a Turizmus Panoráma Bulletin szerint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója.

MTI Élet+Stílus

Menjen fürdőbe szombat éjszaka!

Fürdőnadrágos fotókiállítás, stratégiai csapatjáték, szaunázás, kedvezményes fürdőzési lehetőség, éjszakai fürdőzés és számos más program várja október 13-án, a magyar fürdőkultúra napján a látogatókat országszerte több mint 20 fürdőben.

hvg.hu Itthon

HB: rengeteg használt óvszer volt a Gellért fürdőben a szexorgia után

Újabb részleteket közölt a német Handelsblatt arról a szexorgiáról, amit még 2007-ben tartott az egyik legnagyobb német biztosítóvállalat Budapesten, a Gellért fürdőben. A bulira összesen hetven lányt rendeltek, a takarítónő pedig a sok használt óvszer miatt panaszkodott.

MTI Itthon

Szombaton indul a strandszezon Budapesten

Szombaton kezdődik a budapesti strandszezon a Gellért, a Dagály és a Palatinus fürdők nyitásával - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ szerdán.

MTI Kult

Éjszaka mehet bulizni öt budapesti fürdőbe

Öt budapesti gyógyfürdő, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács és a Király is zenés programokkal várja az érdeklődőket március 10-én a Fürdők Éjszakáján.

life-style.hu Shake

Melyik a legjobb budapesti strand?

A Tudatos Vásárlók Egyesületének tesztjén a legjobb budapesti nyári strandnak a Csepeli Strandfürdő bizonyult.

hvg.hu Itthon

Melyik a legjobb budapesti strand?

Egyebek mellett esélyegyenlőségi, egészségügyi és környezetvédelmi szempontok szerint vizsgálta a fővárosi és a Budapest környéki strandokat a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Bár a fürdők jellegéből adódóan eleve nagyok a különbségek, az kijelenthető, hogy a strandok minőségében nagy a szórás.

MTI Itthon

Orgia a Gellértben: nem volt szexszínpad, nem pecsételtek a lányokra

A menedzserek, illetve az alkalmazottak számára kidolgozott, rendkívülinek számító magatartási kódexszel igyekszik védeni a mundér becsületét a 2007. júliusi budapesti szexorgiáról elhíresült németországi Ergo biztosító. Újabb részletek is kiderültek a négy éve rendezett orgiáról.

1 2

A címlapról ajánljuk