# Keller László

hvg.hu Itthon

A Fidesz hátradőlve figyeli a baloldal vidéki marakodását

Nemcsak Budapesten veszekednek a baloldali pártok: több olyan megyeszékhelyen sem tudtak közös nevezőre jutni, ahol a Fidesz szénája rosszul áll. Van, ahol a kiugrott MSZP akadályozhatja meg a polgármesterváltást, viszont Szekszárdon kicsin múlt, hogy a Fidesz kihívója mögött olyan egység jöjjön létre, mely az MSZP-től a Jobbikig húzódik.

MTI Itthon

Keller László veszi át Simon helyét

Keller Lászlónak adja ki a Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese lemondása miatt megüresedett országos listás mandátumot a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

hvg.hu Itthon

Ismét felbukkant Medgyessy ökle

Újra felbukkant a szocialisták egykori képviselője és államtitkára, Keller László, aki ezúttal függetlenként indul a választásokon - írja a Cink.hu.

MTI Itthon

Vadász potentátokat akart ellenőrizni – elítélték Keller Lászlót

Kellert egy év próbára bocsátották; fellebbezett. 2004-ben a közpénzügyi államtitkár azt akarta megtudni, fizettek-e a vadászatért a politikában, gazdasági életben közismert személyek. A bíróság szerint nem lett volna joga a személyes adatokat is tartalmazó információk megismerésére.

hvg.hu Itthon

Nol: november közepéig lehet újabb döntés Keller ügyében

Legkésőbb november közepéig születhet újabb elsőfokú döntés Keller László fegyelmi ügyében – értesült a Népszabadság. A volt közpénzügyi államtitkárt júniusban a szocialista párt Pest megyei etikai bizottsága kizárta az MSZP-ből, de az eljárást újraindították.

MTI Itthon

Szabályellenes volt Keller László kizárása

Eljárási hibák miatt megsemmisítette a Keller László korábbi közpénzügyi államtitkár kizárásáról szóló határozatot az MSZP országos etikai és egyeztető bizottsága szombaton. Bárándy Gergely, a testület elnöke az MTI-nek elmondta: az ügyet visszautalták az első fokon eljáró Pest megyei etikai bizottságnak, amely júniusban döntött arról, hogy kizárja Keller Lászlót az MSZP-ből. (A határozat csak hetekkel később, a Népszabadság Online egyik blogbejegyzéséből vált ismertté a nyilvánosság számára.)

Rádi Antónia Itthon

Újabb botrány az MSZP-ben: Keller Lászlót kizárhatják a pártból

A korábbi tagtoborzási botrányokhoz hasonló zajlik az MSZP Pest megyei szervezetében, az események mozgatórugóját, Fekete Zoltánt ma már Mesterházy Attila környezetébe sorolják szocialista berkekben. A Feketével és körével szemben alulmaradt Keller László volt közpénzügyi politikai államtitkár kirúgását a pártból másodfokon szeptemberben tárgyalja az országos etikai bizottság.

MTI Itthon

Bírósághoz fordul Keller, ha kizárják az MSZP-ből

Bírósághoz fordul Keller László MSZP-s politikus, ha jogerősen kizárják pártjából. A volt pénzügyminisztériumi államtitkár, Törökbálint egykori polgármestere és volt országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés tagja nem jogerős kizárásáról a nol.hu egyik blogja számolt be kedd délután.

MTI Itthon

NolBlog: kizárták Keller Lászlót az MSZP-ből

Kizárta az MSZP-ből Keller László volt pénzügyminisztériumi államtitkárt, Törökbálint volt polgármesterét és volt országgyűlési képviselőt a párt Pest megyei etikai bizottsága - olvasható a nol.hu egyik blogján.

MTI Bűnügy

Magyar politikusokra hivatkozva csalt ki 900 milliót egy banda

A 2006 és 2010 között hivatalban lévő kormánykoalíció vezető politikusaira is hivatkozva kért kölcsönt egy jótékonysági futballklub létrehozására az a vádlott, aki a társaival több mint 900 millió forintot csalt ki magánszemélyektől; erről az egyik tanú vallott a Kecskeméti Törvényszéken folyó per szerdai tárgyalási napján.

MTI Bűnügy

Tagadja bűnösségét Keller László

Tagadta bűnösségét Keller László a hivatali visszaélés vádjával indult büntetőper első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken pénteken.

MTI Itthon

Keller biztos benne, hogy felmentik

Keller László biztos abban, hogy bűncselekmény hiányában felmentő ítélet születik ügyében, ahogyan az korábban munkatársa esetében történt. A szocialista politikus, volt közpénzügyi államtitkár abban is bízik, hogy az ügyészség egyszer azokkal szemben is eljár, "akik ingyenvadászatokkal károsították a nemzeti vagyont".

hvg.hu Itthon

Vádat emeltek Keller László ellen

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) április 8-án Keller László egykori közpénzügyi államtitkár, volt országgyűlési képviselő ellen hivatali visszaélés bűntette miatt – közölték. A főügyészség szerint a szocialista politikus jogellenesen gyűjtött adatokat Somogy megyei vadászatokról.

MTI Itthon

MSZP: kövessék meg Keller Lászlót

A Fővárosi Ítélőtábla ítéletével jogerőssé vált, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV, a Magyar Hírlap, a Magyar Narancs valamint a Médiaweb Kft. megsértette Keller László volt országgyűlési képviselő jó hírnév védelméhez fűződő jogát. Keller László ezért felszólítja Kövér László, Demeter Ervin és Balsai István képviselőket arra, hogy a valótlan és hamis látszatot keltő nyilatkozataik miatt kérjenek elnézést és kövessék meg az Országgyűlés plenáris ülésén - derül ki az MSZP pénteki közleményéből.

Hírszerző/FH Itthon

MH: Keller László ellen vádat emelhetnek

A Medgyessy-kormány közpénzügyi államtitkárát hivatali visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség, jelenleg az ügy vádelőkészítő szakaszban van - írja a Magyar Hírlap.

MTI Itthon

Keller: megalapozatlanak a vádak

A volt közpénzügyi államtitkár szerint ő sem államtitkárként, sem országgyűlési képviselőként nem élt vissza hatalmával.

MTI Itthon

Keller Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki

Keller László korábbi szocialista közpénzügyi államtitkárt a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) gyanúsítottként hallgatta ki - közölte értesülését a Magyar Nemzet internetes kiadása.

1 2
A biológia egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg a mesterséges intelligencia segítségével

A biológia egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg a mesterséges intelligencia segítségével

Évtizedek óta először nőhet a szegénység mértéke a világban

Évtizedek óta először nőhet a szegénység mértéke a világban

Lovasi András elárulta, mire fordítja a raktárkoncertért kapott gázsiját

Lovasi András elárulta, mire fordítja a raktárkoncertért kapott gázsiját

Most Romániában tűnt fel egy rejtélyes fémoszlop

Most Romániában tűnt fel egy rejtélyes fémoszlop

Jól jött ki a járványból a debreceni Globus gyár

Jól jött ki a járványból a debreceni Globus gyár

Megérkezett az első villamos Hódmezővásárhelyre, Lázár János már ki is próbálta

Megérkezett az első villamos Hódmezővásárhelyre, Lázár János már ki is próbálta

Felfegyverzett neonácikat kaptak el Németországban

Felfegyverzett neonácikat kaptak el Németországban

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

A címlapról ajánljuk
Még több hír a METRO támogatásával