#Paul Ricard

hvg.hu Autó

Michelisz úgy érzi: van remény a dobogóra

Michelisz Norbert „inkább elégedett, mint elégedetlen” a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második, a franciaországi Paul Ricard versenypályán bonyolított fordulója után. A hondás magyar sokkal optimistább, mint a marokkói évadnyitó után és úgy érzi, hogy jócskán javultak az esélyei a hungaroringi jó szereplésre.

hvg.hu Autó

A jelenlegi maximumot nyújtották a WTCC-s Hondák

Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro egy-egy dobogós helyezése a maximum, amire a Civic WTCC jelenlegi teljesítményének fényében a Honda pályázhatott: ez az egybehangzó vélemény a japán márka gyári csapatánál a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán bonyolított fordulója után.

hvg.hu Autó

Szexi csajok a WTCC paddockból - fotók

Nem hiányozhattak a Túraautó Világbajnokság (WTCC) egyik támogatója által minden helyszínen felvonultatott, uniformisba bújtatott hosztesszek az idei második fordulónak otthont adó Paul Ricard versenypályáról sem.

hvg.hu Autó

Így értékeli Michelisz a franciaországi WTCC-fordulót

Egy 7. és egy 8. helyezéssel a tarsolyában a távozhat a Paul Ricard versenypályáról a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második fordulója után Michelisz Norbert. Bár a Honda Civic WTCC-vel versenyző magyar pilóta egyáltalán nem elégedett, saját bevallása szerint úgy érzi, hogy a franciaországi hétvége pozitívumokat is tartogatott számára.

hvg.hu Autó

Az utolsó helyről indulva is nyert a Citroen a WTCC-ben

Nem volt ellenszer a Citroenekre a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi fordulójának második futamán sem, amelyen José Maria Lopez az utolsó rajthelyről gázolt át a mezőnyön. A triumvirátus tagjai közül csak Seb Loeb lógott ki, aki több incidensbe is belekeveredett. Michelisz Norbert a 8. helyen végzett.

hvg.hu Autó

Alázott a Citroen a WTCC-ben, Michelisz 7. az első futamon

Megkapták a remélt esős pályát a hondások és a többiek, a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi fordulójának első összecsapása azonban így is Citroen-erődemonstrációba fulladt: Yvan Muller győzött, Seb Loeb az utolsóelőtti rajthelyről a 2. pozícióba kapaszkodott fel. Gabriele Tarquini 3. helye révén a Honda az idei első dobogós helyezéssel szépített, míg Michelisz az ígéretes kezdés után a 7. pozícióban végzett.

hvg.hu Autó

Humor: így oktatja a csapatfőnök Michelisz Norbit - videó

Köztudott, hogy a Zengő Motorsport az egyik legjobb kedélyű együttes a WTCC mezőnyében: ha jól alakulnak a dolgok, ha nem, Michelisz Norbert, Zengő Zoltán csapatfőnök és a többiek mindig kaphatóak egy kis mókázásra.

hvg.hu Autó

Albert monacói herceg WTCC-s versenyautóban - fotók

Megégette magát a Citroen istálló a két leggyorsabb C-Elysée kvalifikációt követő kizárásával, az első hazai WTCC-s bevetés alkalmával azonban mindent megtesznek a felhajtásért. Még Albert monacói herceget is elcitálták a Paul Ricard versenypályára, aki a száguldást is megkóstolhatta.

hvg.hu Autó

Hidegzuhanyként érte a kizárás a WTCC-s Citroent

Átfogó vizsgálatot rendelt el a Citroen sportigazgatója, Yves Matton azután, hogy Sebastien Loeböt és José Maria Lopezt a C-Elysée típusjelű versenygépek automata üzemanyag-elzáró rendszerével kapcsolatos problémák miatt diszkvalifikálták a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második futamának időmérő edzéséről.

hvg.hu Autó

Kizárták a WTCC időmérőjéről a két leggyorsabb Citroent

Nem örülhetett sokáig WTCC-s karrierje első pole pozíciójának Sebastien Loeb: a Citroen francia menőjét és csapattársát, José Maria Lopezt néhány órával a világbajnokság franciaországi futamának időmérő edzése után diszkvalifikálták.

hvg.hu Autó

Michelisz felülmúlta saját várakozásait a 6. rajthellyel

Műszaki probléma hátráltatta Michelisz Norbertet a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi futamának időmérő edzésén, amelyet ennek ellenére a 6. pozícióban zárt. A hondás magyar úgy érzi, hogy sikerült felülmúlnia saját előzetes várakozásait.

hvg.hu Autó

Megvan Loeb első WTCC-s pole pozíciója

A franciák legszebb álmai váltak valóra a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán zajló fordulójának időmérő edzésén. A Citroen kisajátította az első három rajthelyet, ráadásul Sebastien Loeb kaparintotta meg a pole pozíciót. Michelisz Norbert a 6. pozícióból várhatja a rajtot.

hvg.hu Autó

Megünnepelte a Honda Tarquini romokból feltámasztott kocsiját

Kisebb ünnepséget csapott a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második fordulójának otthont adót Paul Ricard versenypálya paddockjában a Honda gyári csapata. Az ok nyomós volt, az egész héten át tartó őrület után időben elkészültek Gabriele Tarquini Civic WTCC-jével a nyitónapi félórás tesztre.

hvg.hu Autó

Ezzel a kormánnyal varázsol Michelisz Norbi - videó

Nem annyira komplikált, mint egy Forma-1-es versenygép kormánya, de éppen eléggé bonyolult ahhoz, hogy egy igazi szakértőre legyen szükség a bemutatásához: Michelisz Norbert, a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második fordulója előtt egy rövid videóban mutatja be az idei Honda Civic WTCC kormánykerekét.

hvg.hu Autó

Szorosabb csatát vár a Citroen fenegyereke a Paul Ricardon

José Maria Lopez szerint nem meglepő, hogy az egyik Honda Civic – történetesen Michelisz Norbert autója – megközelítette a Citroeneket a Túraautó Világbajnokság franciaországi fordulójának pénteki félórás tesztjén. Az argentin pilóta biztos benne, hogy a Citroen fölénye a Paul Ricard versenypályán közel sem lesz akkora, mint a marokkói évadnyitón volt.

hvg.hu Autó

Michelisz ma harmadik lett a Hondával

Higgadtan értékelte a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi fordulójának pénteki félórás tesztjén elért, a marokkói nyitány fényében egyszerre meglepő és előkelő 3. helyezést Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport hondás versenyzője. A magyar pilóta azt azért megjegyezte, hogy egyre jobbak az érzései az új Civic WTCC-vel kapcsolatban.

hvg.hu Autó

Coronel WTCC-s Cruze-a a Hungaroringen sem lesz tökéletes

Kesereg Tom Coronel, a WTCC mezőnyének veterán tagja: mást nem is nagyon tehet a ROAL Motorsport holland versenyzője, aki messze a legrosszabbul jött ki a marokkói évadnyitó hétvégéből, ugyanis Chevrolet Cruze ripityára tört, így kénytelen kihagyni a mostani hétvégén zajló franciaországi összecsapást.

hvg.hu Autó

Michelisz a domináns Citroenek nyomában

Villantott a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi futamának pénteki félórás tesztjén Michelisz Norbert: a Zengő Motorsport versenyzője a mezőny legjobb Honda-pilótájaként a 3. helyen zárt a Paul Ricard versenypályán, igaz, hátránya jelentős volt az élen záró két Citroen, José Maria Lopez és Sebastien Loeb mögött.

hvg.hu Autó

Michelisz a Hungaroringre gyúr a francia WTCC-fordulóban

Módosítania kell az évad első felére vonatkozó elvárásokat Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsportnak: ezt a Túraautó Világbajnokság (WTCC) mezőnyében Honda Civic WTCC-vel versenyző pilóta maga jelentette ki a marokkói évadnyitó után, a hétvégén esedékes, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán tartandó idei második forduló előtt.

1 2
Nem elég, hogy részeg volt, próbabával együtt lopott ruhákat

Nem elég, hogy részeg volt, próbabával együtt lopott ruhákat

Gázolt a vonat Érden

Gázolt a vonat Érden

Öt autó karambolozott Érdnél az M7-esen, nagy a torlódás

Öt autó karambolozott Érdnél az M7-esen, nagy a torlódás

Külföldi ügynöknek minősítettek egy ellenzéki hírportált Oroszországban

Külföldi ügynöknek minősítettek egy ellenzéki hírportált Oroszországban

Révész: Merkelnek nincs igaza, a mai németek nem felelősek a holokausztért

Révész: Merkelnek nincs igaza, a mai németek nem felelősek a holokausztért

Az EMMI szerint félremagyarázták a levelüket, semmilyen kórházat nem akarnak bezárni

Az EMMI szerint félremagyarázták a levelüket, semmilyen kórházat nem akarnak bezárni

Egy szivárogtató szerint napokon belül új Apple-termék érkezik, az AirPods 3-ról lehet szó

Egy szivárogtató szerint napokon belül új Apple-termék érkezik, az AirPods 3-ról lehet szó

75 éves a kultikus robogó, amely egy filmmel futott be

75 éves a kultikus robogó, amely egy filmmel futott be

A címlapról ajánljuk