#Sláger Rádió

hvg.hu Vállalkozás

Visszatérhet a Sláger Rádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a héten engedélyezte, hogy novembertől a Juventus Rádió használhatja a Sláger Rádió megnevezést – közölték pénteken.

hvg.hu Kult

Beszántja a Juventus Rádiót az új tulajdonos

A rádió novembertől gyökeresen átalakul, még a 26 éve létező nevét is elfelejthetjük. Az új név Sláger FM lesz, amelyet az új tulajdonosok idejekorán levédettek.

-ha Nyüzsi

A többi néma csend

Hivatalosnak tekinthető állásfoglalásunk a Neo FM várható megszűnésével kapcsolatban.

M. László Ferenc Itthon

Tömeges felmondás a Neo FM-ben: elhallgat a Bumeráng

Az újabb tulajdonosváltás sem hozott megnyugvást a Neo FM stábja számára: a dolgozók hétfőn délelőtt közösen adták be felmondásukat, amivel a Bochkor Gábor vezette Bumeráng is szolidaritást vállal. Hétfőn és kedden még "konzervműsorok" mennek a rádióban, ám a szerdai adás már kétséges, ha a tulajdonos nem talál ki gyorsan valamit, egy napon belül elhallgathat az országos kereskedelmi rádió.

MTI/hvg.hu Itthon

Washingtoni iroda képviseli a magyar államot a Sláger-Danubius-ügyben

Az amerikai Arnold&Porter LLP ügyvédi iroda képviseli több mint félmilliárd forintért a magyar államot a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központja előtt zajló választottbírósági eljárásban az egykori Sláger és Danubius rádiók ügyében - a februárban született döntés a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

M. László Ferenc Itthon

Nagyon szereti a Nyerges-közeli rádiókat a Szerencsejáték Zrt.

A kormányzati kampánypénzek és állami cégek rádiós reklámköltéseinek közel fele a fideszesként elkönyvelt nagyvállalkozó, Nyerges Zsolt rádiójához, a Class FM-hez folyik be már a második éve. A legnagyobb állami reklámozó, a Szerencsejáték Zrt. rádiós reklámkiadásainak 82 százalékát, 580 millió forintot költött tavaly a Danubius egykori frekvenciáján sugárzó rádióra. Közben a vetélytárs, a Székely Gábor volt SZDSZ-es politikus tulajdonába került Neo FM nagy bajban van, ha nem rendezi a díjtartozásait a Médiatanács felé, napokon belül lekapcsolhatják. A Sláger utódja idén egyetlen fillér állami reklámpénzt nem kapott. Közben a médiahatóság teljesen átírta a 2009-ben politikai botrányok közepette készült szerződést a két rádióval, jelentősen csökkentve a fizetendő éves díjukat.

hvg.hu Itthon

Magyarországot perli a Danubius és a Sláger tulajdonosa

Beperelte Magyarországot a Sláger és a Danubius Rádió tulajdonosa, az indianapolisi Emmis International Holding, az Emmis Communications Corporation tagja, valamint a Bermudán bejegyzett Accession Mezzanine Capital kockázati tőkealap.

MTI Világ

Visszautasította a Sláger és a Danubius keresetét Washington

Visszautasította a Sláger és a Danubius rádió tulajdonosai által Magyarország ellen benyújtott kereseti kérelem nyilvántartásba vételét a washingtoni Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központja (ICSID) - tájékoztatott a magyar állam képviseletét ellátó Arnold & Porter LCC ügyvédi iroda.

MTI Itthon

Class FM: nincs veszélyben a sugárzási jog

A Class FM érvényes műsorszolgáltatási szerződéssel rendelkezik, sugárzási joga nincs veszélyben - így kommentálta Turi Árpád, a rádió vezérigazgatója a Legfelsőbb Bíróság (LB) szerdai, a frekvenciapályázatokat érintő döntését.

MTI Itthon

A Sláger keresetét elutasította, a Danubiusénak részben helyt adott az LB

A kereskedelmi rádiók frekvenciapályázata kapcsán szerdán két eltérő felülvizsgálati döntést hozott a Legfelsőbb Bíróság (LB): a Sláger Rádió keresetét - a jogerős ítéletet megváltoztatva - teljes egészében elutasította, a Danubius Rádió esetében azonban hatályában fenntartotta a keresetnek részben helyt adó jogerős ítéletet. A döntés a Class FM és a Neo FM sugárzási jogát nem érinti.

hvg.hu Itthon

Legfelsőbb Bíróság: ki kellett volna zárni a Class FM tulajdonosát

Jogsértő volt a kereskedelmi rádiók számára az ORTT által 2009-ben kiírt frekvenciapályázat – mondta ki szerdán ítéletében a Legfelsőbb Bíróság (LB), fenntartva az ítélőtábla korábbi jogerős ítéletét. Az LB ugyanakkor felülvizsgálati döntésében, a jogerős ítéletet megváltoztatva, teljes egészében elutasította a Sláger Rádiónak az alperes ORTT és FM 1 Konzorcium elleni, a kereskedelmi rádiók frekvenciapályázatai miatt benyújtott keresetét.

Gazdaság

Perel a Sláger és a Danubius tulajdonosa

Sikertelenül zárult a magyar állam, valamint a Sláger Rádió és a Danubius Rádió tulajdonosai közötti peren kívüli megegyezésre szánt kötelező konzultációs időszak - írja az e heti Figyelő.

hvg.hu Gazdaság

Sláger-per: a magyar állam külföldi vagyonán is behajtatható a kártérítés – interjú

A Danubius és a Sláger rádió amerikai tulajdonosai biztosak abban, hogy a Világbank beruházási döntőbírósága (ICSID) el fogja fogadni kártérítési követelésüket a magyar állammal szemben – mondja a hvg.hu-nak adott interjújában Michael McNutt, a Danubiust tulajdonló amerikai Mezzanine Capital Management képviselője. A per januárban kezdődhet, ha addig nem sikerül peren kívül megegyezniük a feleknek.

hvg.hu Itthon

"Lex Borkai” után itt a „lex Sláger”

Miután nemrég jogerősen pert nyert a Sláger rádió az ORTT ellen, az újonnan felállított médiahatóságnak fel kellett volna mondania a jogellenesen megkötött szerződést a frekvenciapályázaton nyertes Neo FM-mel. A politika azonban az utolsó pillanatban az új rádiók segítségére sietett.

1 2 3 4
Szijjártó mintha csak a NER-kultúrharcos Szakács Árpádot akarná heccelni

Szijjártó mintha csak a NER-kultúrharcos Szakács Árpádot akarná heccelni

Készüljön, a jövő héten érkezik az év első tartós hőhulláma

Készüljön, a jövő héten érkezik az év első tartós hőhulláma

Putyint nem zavarja, ha legyilkosozzák

Putyint nem zavarja, ha legyilkosozzák

Ha Spotifyon hallgat zenét, ismerje meg ezt a kis trükköt

Ha Spotifyon hallgat zenét, ismerje meg ezt a kis trükköt

Mi a közgazdászok felelőssége? Ez Kornai János új könyvének fő kérdése

Mi a közgazdászok felelőssége? Ez Kornai János új könyvének fő kérdése

Ön szerint ki nyeri az Anglia - Horvátország mérkőzést? Szavazzon!

Ön szerint ki nyeri az Anglia - Horvátország mérkőzést? Szavazzon!

Sir David Attenborough is üzent a G7-vezetőknek

Sir David Attenborough is üzent a G7-vezetőknek

Karácsonyra fogják a lebetonozott virágágyást, pedig már Tarlós sem kímélte

Karácsonyra fogják a lebetonozott virágágyást, pedig már Tarlós sem kímélte

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával