Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#idióta

hvg.hu Világ

Idiótának tartják Trumpot beosztottai, iratokat is loptak az asztaláról

Könyvet írt az elnök hivatalának működéséről Bob Woodwards, melyből kiderül, az elnök beosztottjai lenézik Trumpot, sőt, állítják, több iratot is elemeltek asztaláról, hogy ne tudja azokat aláírni az elnök, mert attól féltek, ellenkező esetben jelentős kárt okozott volna az országnak.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Te is más vagy, idióta!

Engem igazán nem zavar, ha valaki hülye, amíg a négy fal között marad. A nyilvánosságot, különösen a gyerekeket azonban óvnunk kell a hülyeséget népszerűsítő hatásoktól.

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 4. rész: Hogyan alakul az MI jövője?

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 4. rész: Hogyan alakul az MI jövője?

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még

Minden, amit eddig tudunk a dél-koreai repülőgép-katasztrófáról

Minden, amit eddig tudunk a dél-koreai repülőgép-katasztrófáról

Ködösen indul majd a szombat

Ködösen indul majd a szombat

Az USA szankciós listára vette Bidzina Ivanisvilit, a grúziai kormányzó párt alapítóját

Az USA szankciós listára vette Bidzina Ivanisvilit, a grúziai kormányzó párt alapítóját

Elillant történelem és babonamentes tűzvédelem – megnéztük a felújított Notre Dame-ot

Elillant történelem és babonamentes tűzvédelem – megnéztük a felújított Notre Dame-ot

Aranyak a párizsi olimpián, szélsőjobbos és kommunista győzelmek a világban – 2024 Krónikája

Aranyak a párizsi olimpián, szélsőjobbos és kommunista győzelmek a világban – 2024 Krónikája

Egy farmernadrág miatt került bajba Magnus Carlsen, ott is hagyta a sakk-vébét

Egy farmernadrág miatt került bajba Magnus Carlsen, ott is hagyta a sakk-vébét

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

A címlapról ajánljuk