szerző:
hvg.hu

Vasárnap este tartották a Fülöp-szigeteken a világ egyik legismertebb szépségversenyét, a Miss Universe döntőjét, amire a világ minden tájáról összegyűltek a nemzeti szépségek, hogy megmérettessék magukat. Vajna Tímea királynője nem muzsikált túl jól a versenyen.

Vajna Tímea magyar szépségkirálynője, Bódizs Veronika nem teljesített túl jól a nemzetközi versenyen: nem jutott be a top 13 szépség közé. A győztes viszont az európai lányok közül került ki: végül a francia Iris Mittenaere fejére kerülhetett fel a Miss Universe koronája. A győzelem azért is különleges, mert utoljára 1953-ban volt francia győztese a szépségversenynek – írja a Vous.hu.

©

A verseny győztese 24 éves, és egyetemre jár, ugyanis fogorvosnak készül. Hobbija a főzés, nem meglepő módon rajong a francia konyháért, ha teheti, francia különlegességeket készít a konyhában. Ezen túl szabadidejében előszeretettel jótékonykodik, továbbá űz extrém sportokat, illetve nagyon szeret utazni. Most bőven hódolhat kedvenc hobbijának ugyanis a Miss Universe királynői címének elnyerése azt is jelenti számára, hogy egy évre New Yorkba kell költöznie.

This moment ... thank you @piawurtzbach ❤️ You are an amazing woman ... thank you for everything ❤️

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

❤️��������@houseofcbfr #france #roadtomissuniverse #missuniverse #missfrance #love

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

2nd day in Manila ❤️�������� good night ���� #missfrance #france #missuniverse #roadtomissuniverse #manila #love #thankyou

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

Tous à vos brosses !! �������� #missfrance #dentist

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!