szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A csatorna egy Facebook-posztja után búcsúzott el a műsorvezetőtől.

Nem dolgozik együtt a jövőben a TV2 Havas Henrikkel, ezt levélben közölte a csatorna a tévés műsorvezetővel, mindössze hat nappal közös produkciójuk, a Pénzt vagy életet! című műsor felvétele előtt – írja a Bors. Az Andy Vajna tulajdonában levő tévé azt követően dobta ki Havast, hogy néhány napja egy Facebook-posztban azt írta: nem tud haragudni Vajna feleségére, amiért amerikai állampolgár akar lenni, „különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!”

A poszt értelmezését olvasóinkra bízzuk, az érintettek mindenesetre nem vették jó néven, így Havas az elmúlt napokban a Facebookon igyekezett cáfolni, hogy prostituáltnak titulálta volna a hölgyeket. Elnézést is kért, és úgy pontosított: arra gondolt, hogy "a három hölgyet érdekes partnerekkel hozta össze a sors".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!