szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Dylan Farrow most egy tévéinterjúban részletezi, hogy mit csinált vele a nevelőapja, amikor hétéves volt.

Az újságok és a Twitter után most egy televíziós interjú formájában veszi célba a nevelőapját Dylan Farrow, hogy ismét beszéljen a Woody Allen ellen lassan negyedszázados molesztálási vádról. Dylan Farrow a CBS This Morning című műsorának adott interjút, amelyet január 18-án vetítenek majd, az előzetesből pedig kiderül, hogy a fiatal nő jogot formál arra, hogy dühös, megbántott legyen, nemcsak a történtek miatt, hanem azért is, mert az elmúlt évtizedekben senki sem hitt neki. Woody Allen végig tagadta a vádakat.

Dylan Farrow szerint most is az embereken múlik csak, hogy hisznek-e neki, de ő kitart amellett, hogy igazat állít. A vád szerint 1992-ben a connecticuti házukban negyedórára felügyelet nélkül maradt apa és a hétéves Dylan a padlásszobában, és állítólag ez alatt az idő alatt molesztálta. Később egy szakértői vizsgálat megállapította, hogy Dylant nem erőszakolták meg, az ügyészség nem emelt vádat Woody Allen ellen, az ügyben illetékes bíró pedig arra jutott, hogy a bizonyítékok nem meggyőzőek, sem pró, sem kontra.

Cikkünket az Allen elleni molesztálási vádról és a #metoo-kampány kapcsolatáról itt olvashatja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A BKK szerint a kormány feltételei miatt nem tudják újratervezni a Blaha Lujza teret

A BKK szerint a kormány feltételei miatt nem tudják újratervezni a Blaha Lujza teret

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését

Állítólag ezeket az iPhone-okat már nem fogja támogatni az Apple

Állítólag ezeket az iPhone-okat már nem fogja támogatni az Apple