szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Csongrád megyei Óföldeákon vesztette el a menetrend szerinti járat vezetője a fejét, és üvöltözni kezdett az intézkedő mentősökkel, le is fotózta őket. Azért, mert úgy álltak meg, hogy ő csak tolatással tudott továbbmenni. A közlekedési központ azonnali hatállyal kirúgta a tomboló sofőrt.

A Blikk írta meg, hogy botrányt csinált egy buszsofőr a Csongrád megyei Óföldeákon, mert egy nyugdíjasotthon előtt nem tudott tolatás nélkül elhaladni, ott ugyanis éppen egy idős asszony életéért küzdöttek a mentők.

A buszsofőr a helyzet egyszerű megoldása helyett leszállt a járműről, és ordítozásba kezdett, a szolgálatot teljesítő mentősöket szidalmazta, majd fotózni kezdett, képeit fel is töltötte a Facebookra. Végül tolatással mégis tovább tudott haladni.

Attól, hogy Mercedesbe' ültök, miért kell keresni a közlekedési IQ-tokat?

Ezt írta ki közösségi oldalára a mentősökről a felbőszült buszsofőr. Az esetet az Országos Mentőszolgálat meg is osztotta a Facebookján, majd a járatot üzemeltető Dél-Alföldi Közlekedési Központ a poszt alatt kommentben tudatta, hogy a trágár sofőrt kirúgták:

Társaságunk mélységesen megdöbbent a posztban szereplő mondatokon. Őszintén sajnáljuk a történteket, és elnézést kérünk munkatársunk szolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt. Amint értesültünk az ügyről, vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rogán Antal még mindig többet keres Orbán Viktornál

Rogán Antal még mindig többet keres Orbán Viktornál

Mozifilmként térhet vissza a Knight Rider

Mozifilmként térhet vissza a Knight Rider

Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán

Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán