szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Andy Vajna nélkül is elment a filmfesztiválra, egy hajóról jelentkezett be az Instagramon.

A Vajna házaspárnak biztos májusi program volt a cannes-i filmfesztivál. Idén azonban Andy Vajna már nem lehet ott, az özvegye viszont ennek ellenére elutazott, mert mint egy Instagram-posztban írja, a filmproducer már lefoglalta és kifizette a hajó részét, a hajózási cég pedig nem akarta visszafizetni az összeget. Vajna Tímea így elment, de mint írja, Cannes már soha nem lesz ugyanaz. (A posztot itt lehet megnézni.)

Az idei Cannes más, mint a többi és soha nem lesz már ugyanaz. Andy sajnos már lefoglalta és kifizette a hajó egy részét, amit a yacht company nem akart visszafizetni, úgyhogy eljöttem és az amerikai barátok kipótolták. Valakiket ismerek, de sokakat nem. Ahogy a hajóra léptem rám tört a sírás és minden Andyre emlékeztet. Azt hittem, hogy jót fog tenni egy kis kikapcsolódás a rengeteg céges dolog mellett, de most még magányosabbnak érzem magam. Az amerikai barátok azt mondták, hogy Andy örülne, ha jól éreznéd magad és mosolyognál...hát megpróbáltam kierőszakolni magamból egy kis mosolyt... de inkább vicsorgás lett belőle.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ezüstérem ellenére távozhat Conte az Inter kispadjáról

Az ezüstérem ellenére távozhat Conte az Inter kispadjáról

"Egy járvány idején osztozunk a hülyeség kockázataiban"

"Egy járvány idején osztozunk a hülyeség kockázataiban"

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba