szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bangó Margit nem jár sehova, Oszvald Marikánál mindig van fertőtlenítő – magyarázták az érintettek, hogyan védekeznek a járványveszély ellen.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

A csütörtöki Bors közölt összeállítást arról, mit gondolnak a magyar hírességek a koronavírus-járványról, és úgy általában a maszkviselés kérdéséről.

  • A lapnak nyilatkozott többek közt Bangó Margit, aki azt mondta, az enyhítések ellenére sem jár sehova, de ha megy is valahova, csak maszkban teszi. "Az egészség a legfontosabb", tette hozzá az előadóművész.
  • Balázs Fecó énekes elmondása szerint továbbra sem puszilkodik senkivel, tartja távolságot, az otthonát pedig csak akkor hagyja el, ha nagyon muszáj.
  • Németh Lajos meteorológus szerint jön a járvány második félideje. "Nem gondolok erre mindennap, de bennem van, hogy még nem ment el a vírus, és oda kell figyelnünk. A maszk már a mindennapjaim részévé vált."
  • A színésznő Oszvald Marika csak maszkban jár vásárolni, és fertőtlenítő is mindig van nála. "Szomorúan hallom, hogy jön a második hullám."
  • Rózsa György tévés szerint a maszk mindig a nyakában lóg, és akkor is felveszi, ha az utcán egy nagyobb társaság felé sétál.
  • Rúzsa Magdi énekesnő pedig arról beszélt, hogy betartja a szabályokat, és a fertőtlenítés sem marad el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óriási természeti katasztrófát okozhat a Mauritiuson kiömlött olaj

Óriási természeti katasztrófát okozhat a Mauritiuson kiömlött olaj

Előrébb jár a nők jogainak terén egy indiai cég, mint sok hazai vállalkozás

Előrébb jár a nők jogainak terén egy indiai cég, mint sok hazai vállalkozás

14 másodperccel maradt le az elnöki indulásról Kanye West, de ügyvédje szerint csak késik az iPhone-ok órája

14 másodperccel maradt le az elnöki indulásról Kanye West, de ügyvédje szerint csak késik az iPhone-ok órája