szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Idén a természet diktál.

Pótsziget2020
Nem lehet év Sziget nélkül. Ha nem az igazi, akkor valami más. A hvg.hu ezért úgy döntött, a Sziget 2020 idején, augusztus 5. és 11. között az oldalán megrendezi a Pótsziget2020-t. Interjúk, videók, riportok készülnek, nosztalgiázunk, sőt, ha a koncertet magát nem is, de a zenei élményt igyekszünk legalább részben pótolni. Jöjjön pótszigetelni a hvg.hu-ra!
Friss cikkek a témában

Ma, azaz augusztus 5-én kezdődött volna az idei Sziget Fesztivál, de a koronavírus minden tervet felborított. Akinek a nyári rutin része volt évek óta ez az egy hét, annak erős hiányérzete lesz a következő napokban. Ezt, itt a hvg.hu-n egy Pótszigettel igyekszünk enyhíteni, hamarosan jelentkezünk ez irányú tartalmainkkal.

A Sziget, pontosabban a fesztivál helyszíne viszont idén egészen más látványt mutat, nézze meg, hogyan nő a fű a Hajógyárin!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vádlott lett Fekete-Győr András a Kossuth téri tüntetés miatt

Vádlott lett Fekete-Győr András a Kossuth téri tüntetés miatt

Spiegel: Sikeres Orbán politikája a demokrácia leépítésére

Spiegel: Sikeres Orbán politikája a demokrácia leépítésére

Társasági ember? Bizonyára nem kevés az önbizalma

Társasági ember? Bizonyára nem kevés az önbizalma