szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A desszertet először pénteken kóstolhatja meg a közönség.

A Sugar Design Cukrászda feketeribizlis-tonkababos-feketeszezámos süteménye lett idén Budapest desszertje.

A sütemény alul feketeszezámos piskóta, amelyet a feketeribizlis puha zselével töltöttek be, erre tonkababos, áfonyás feketeribiszke mousse került belga étcsokoládé ganache-sal és ropogós krokantpralinéval.

A desszert először az Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnepen kóstolható meg péntektől vasárnapig, a Szent István-bazilika előtt.

MTI / Lakatos Péter
MTI

MTI / Lakatos Péter
MTI / Lakatos Péter
HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!