szerző:
hvg.hu

A stílusosan Gyalog Galoppnak keresztelt cég gyalog és tömegközlekedéssel garantálja az expressz szállítási időket.

A céget egy fiatal csapat alapította májusban, akiknek közös volt a munkahelyük, de saját lábra akartak állni. A futárok gyalog és tömegközlekedéssel juttatják el a sürgős csomagokat háztól házig. A futárok ugyan maximum 5 kilós csomagok szállítását vállalják, viszont a megadott áraik a véglegesek, a megrendelő nem szembesül egyéb rejtett költségekkel, pl. kiállási vagy üzemanyagdíjjal.

A gyalogos futárok nem növelik a város forgalmát, kérdés persze, hogy fel tudják-e venni a versenyt a biciklis futárok árával és sebességével.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!