#vállalkozás





Megváltoztak a fogyasztói szokások: nem a legjobb időszakukat élik a pandémia bajnokai
 

Megváltoztak a fogyasztói szokások: nem a legjobb időszakukat élik a pandémia bajnokai

Jellemzően visszaesést produkálnak azok a cégek, amelyek szárnyaltak a koronavírus-járvány idején, amikor nemigen lehetett közlekedni, és az emberek sok pénzt költöttek a lakásukra. Ma viszont a drága benzin és élelmiszer viszi el a pénzt, a lakberendezés, az otthoni munkavégzés és szórakozás a prioritási lista végére került sok amerikai családnál - írja a CNN.

Lengyel Miklós Lengyel Miklós















Az étterem, ahol nemcsak Rózsa Sándor, de az egész 19. század is megelevenedik
 

Az étterem, ahol nemcsak Rózsa Sándor, de az egész 19. század is megelevenedik

"Egy belvárosi étteremben kevésbé lehet sózni az ételeket, mint a külvárosban" - vélik a budapesti Urban Betyár tulajdonosai. A Leidal család azonban azt is tudja, másfajta élményre is szükség van már, így ők nemcsak ételekkel, hanem egy egyedülálló néprajzi gyűjteménnyel is igyekeznek becsábítani a vendégeket. De mi volt előbb? A gyűjtemény vagy a konyha? És mire van szükség a Covid után a vendéglátásban? Leidal Csabával és fiával beszélgettünk.