#életmód


Hasbeszélő: így kell lekenyerezni egy étteremkritikust  
 

Hasbeszélő: így kell lekenyerezni egy étteremkritikust  

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a MOM Parkban jártunk.

GyéZsé GyéZsé















Böjtöljünk, de ne ész nélkül
 

Böjtöljünk, de ne ész nélkül

A böjt nem divat, hanem egy étkezési stratégia, és sok élettani előnnyel jár – ha jól csináljuk. Győző-Molnár Anna táplálkozástudományi szakember tett helyre néhány tévhitet a koplalás körül a HVG-nek adott interjúban.

hvg.hu hvg.hu