Tetszett a cikk?

A 770 ezer panellakásból 140 ezer felújítása sürgető; a felújításhoz szükséges támogatás elnyerésére várhatóan májusban ír ki pályázatot a Belügyminisztérium.

Idén is mintegy 2 milliárd forinttal támogatja a panelépületek fejújítását a központi költségvetés - közölte Csabai Lászlóné lakásügyi kormánymegbízott szerdán Nyíregyházán. Hozzátette: 2003-ban és 2004-ben 25 ezer lakás felújításához adtak központi forrást, s az otthonok egyharmadánál már befejeződött a munka.Csabai Lászlóné elmondta: a kedvezőtlen fekvésű lakások tulajdonosainak indokolt lenne a fűtési díjhoz anyagi segítséget adni mindaddig, amíg a panel felújítási program meg nem oldja a szigetelési gondot. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!