Tetszett a cikk?

A Légiközlekedési Dolgozók Független Szakszervezete (LDFSZ) sztrájkja miatti járattörlések közvetlen vesztesége a Malév Rt. számára 70-80 millió forint.

Kedden a takarítókat és más földi kiszolgálókat tömörítő szakszervezet 4.30 órától 24.00 óráig hirdette meg a munkabeszüntetését. A Malévnek kedden összesen 67 járata van, közülük 47 a menetrend szerint indul. A légitársaság a törölt járatok esetén hétfőn, illetve a sztrájkot követő napokban az utasokat az utazási irodákban és jegyirodákban módosított repülőjegyek birtokában eljuttatja a célállomásra. Amennyiben az utas nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a repülőjegy teljes árát visszatérítik.A járattörlésekről a Malév információs vonalán lehet tájékoztatást kérni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!