Tetszett a cikk?

A tőkeemelésre zártkörben, új részvények kibocsátásával kerül sor, a kibocsátási ár a névérték 120 százaléka lesz.

Az econet.hu Informatikai Rt. hétfői közgyűlése 1,5 milliárd forint névértékű zártkörű tőkeemelésről döntött - közölte a cég. A társaság februárban névértéken 679 millió forintos tőkeemelést hajtott végre. A most eldöntött tőkeemelést követően a társaság jegyzett tőkéje 2,85 milliárd forintra emelkedik.A társaság a tőkeemelésből származó 1,8 milliárd forintot részben az elektronikus számla kibocsátást lehetővé tevő EBPP- projekt megvalósítására, részben a társaság alaptevékenységét fejlesztő további akvizíciókra akarja fordítani - közölte Balázs Csaba, az econet.hu vezérigazgatója.A múlt évet 33 millió forintos üzemi veszteség mellett 10 millió forintos mérleg szerinti eredménnyel zárta a társaság. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!