Tetszett a cikk?

A digitális marketing megoldásokat szállító Mirai Interactive Kft.-be kockázati tőkét invesztált egy amerikai tulajdonú kockázatitőke-alap, a Primus Capital Partners LLC.

A befektetéssel a Primus 30 százalékos tulajdonrészt vásárol a Mirai Interactive Kft-ben. A hét évvel ezelőtt alapított Mirai Interactive az elmúlt 3 évben - az általános gazdasági recesszió ellenére is - átlagosan évi 91 százalékos árbevétel-növekedést produkált. A három éve nyereséges vállalkozás árbevétele 2003-ban közel 150 millió forint volt.A befektetett összeget a vállalat rövid távon szervezeti és technológiai fejlesztésekre fordítja. A Mirai hosszabb távú célja az, hogy megjelenjen a nemzetközi piacon - mondta Bruckner Zoltán, a Primus Capital Partners LLC alapkezelője.A Primus Capital Partners LLC (Primus) az Egyesült Álllamokban, Delaware államban bejegyzett kockázatitőke-befektető vállalat, amely magyarországi és más közép-kelet európai cégekbe invesztál. Az alap 1,2 millió dollár befektetendő tőkével rendelkezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!