Tetszett a cikk?

Május elsején egy új BMW-leányvállalat kezdi meg működését Magyarországon, amelynek feladata a kelet-európai piac lehetőségeinek a kiaknázása lesz.

Az értékesítési központ gondoskodik majd a piac autókkal és alkatrészekkel történő ellátásáról, és a szervízszolgáltatások optimalizálásáról - közölte a cég Münchenben.A BMW és a Mini márkájú gépkocsik behozatala mellett a társaság a területi márkaképviseletekkel kialakított együttműködés szorosabbá tételére is törekszik majd főként az árképzés és a termékstratégia, valamit a piaci munka terén. A társaság finanszírozási szolgáltatásokat is nyújt majd mind a kereskedők, mind pedig a vásárlók részére.Tavaly a BMW hatezer autót értékesített a tíz csatlakozó országban. Az autógyár megítélése szerint leginkább a luxus kategória kínál számára növekedési lehetőséget. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!