Tetszett a cikk?

A tárgyalások a Philips keddi bejelentése miatt folynak, amely szerint Szombathelyről Székesfehérvárra telepíti az LCD monitorok gyártását - mondta a Pannonplast szóvivője.

A Philips LCD monitorok műanyag dobozát a Pannonplast szombathelyi leányvállalata, a Moldin Kft. szállítja, a cégnek mellette van egy másik műszaki műanyagokat gyártó leányvállalata is, amely Székesfehérváron működik Moldin 2000 Kft. néven.A Philips Magyarország kedden jelentette be, hogy a szombathelyi gyárát bezárja és az LCD monitorok gyártását Székesfehérvárra helyezi át várhatóan az idén nyáron, az azonban kérdéses, hogy a Pannonplast leányvállalatai miként folytatják beszállítói tevékenységüket.A Philips székesfehérvári gyárában jelenleg nagyképernyős televíziók, DVD játszók és DVD írók, házimozi berendezések és a TV-Video kombi készülékek készülnek.A Pannonplast Műanyagipari Rt. menedzsmentje egy másik bejelentésében szerdán közölte: május 10-i hatállyal Palkó Rolandot bízta meg a központosított értékesítési terület vezetésével. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!